Στη δραματική σειρά του ALPHA Σασμός, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες αφού η διαθήκη του Άγγελου θα ανοίξει και όλοι θα μάθουν την τελευταία επιθυμία του. Αυτό που ήθελε ο αδικοχαμένος γιατρός είναι τα κτήματα της μητέρας του, Ανθούλας, να περάσουν στην οικογένεια Βρουλάκη, τη Μαρίνα, την Αργυρώ και φυσικά στην Ασπα που είχε σκοπό να την κάνει γυναίκα του. Αυτό όμως βρίσκει απέναντί του την Καλλιόπη αφού μπορεί οι γυναίκες να δέχονται την κληρονομιά εκείνη όμως γίνεται έξαλλη και βγαίνει εκτός εαυτού απειλώντας τους πάντες!

Ο Παύλος, θέλοντας και να προκαλέσει κερνάει τους θαμώνες στο καφενείο του Παντελή αφού τα κτήματα πήγαν εκεί που ανήκαν από την αρχή! Η Καλλιόπη όμως ζητά εκδίκηση αλλιώς καλύτερα να βάλει φωτιά και να τα κάψει. Και οι δύο γιοι της ταράζονται και ψάχνουν να βρουν λύση για να μη χυθεί άλλο αίμα. Τότε ο Αστέρης είναι που ζητά τη βοήθεια της Αργυρώς.

Εκείνος της λέει την αλήθεια για τα σχέδια της μητέρας του με ντροπή. Της προτείνει λοιπόν να επιστρέψουν ένα μέρος των κτημάτων στην Καλλιόπη και μετά και τα δύο παιδιά της θα την πείσουν να κάνει Σασμό.

Εκείνη στην αρχή δε φαίνεται να ικανοποιείται αλλά λέει ότι θα το πει στη Μαρίνα η οποία καταλαβαίνει πως η ιδέα είναι καλή και θα υπάρξει μία ηρεμία.

Από την άλλη ο Μαθιός βλέπει πως με τα καμώματα της Καλλιόπης η οικογενειακή του ζωή θα καταστραφεί, και θέλοντας και ο ίδιος να βοηθήσει, πηγαίνει στην Αργυρώ. Την παρακαλάει να βρουν ένα συμβιβασμό και να βάλουν στην άκρη το παρελθόν. Ο σκληρός άντρας φαίνεται πως αλλάζει μετά το γάμο του και θέλει να βάλει μία τελεία στην κόντρα.

Κανείς όμως δεν έχει υπολογίσει τον Παυλή!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Τα Νούμερα: Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ρένα Μόρφη στο νέο επεισόδιο!

«Βόμβα» αποχώρησης Μαρσέλο!

Άγρια Γη: Στο νοσοκομείο ο Αλέξης- Η Όλγα σε κίνδυνο