Ο Ευθύμης Φαρμάκης έχει μάθει να μην αφήνει εκκρεμότητες στην προσωπική του ζωή στη σειρά Σασμός και μία από αυτές είναι η εκδίκηση που χρωστάει στον Αντώνη Φραγκιαδάκη. Τον άνθρωπο που του στέρησε την ευτυχία με τον θάνατο της γυναίκας του, Ρέας.
Θα έλεγε κανείς πως ζει και αναπνέει για να δει τον Αντώνη στο χώμα. Πιο συγκεκριμένα, από τη στιγμή που ο δεύτερος σκότωσε τη γυναίκα του και ο χρόνος πάγωσε για εκείνον και τη ζωή του, το μόνο που σκέφτεται και θέλει είναι να δει και τον ίδιο νεκρό. Όμως, όπως είδαμε σε ένα από τα επεισόδια που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο, ο ισχυρός άνθρωπος της νύχτας αποφάσισε τελικά να μη στερήσει από τον Αντώνη το δικαίωμα της ζωής αλλά να του στερήσει το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή του και αυτό είναι σίγουρα η σχέση του με τη Μαρίνα! Ο Ευθύμης βάζει στο στόχαστρο τη Μαρίνα Βρουλάκη, γιατί ξέρει πως μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κάνει τον διοικητή της αστυνομίας να πονέσει πραγματικά. Δίνει εντολή να τη σκοτώσουν προκειμένου να πληγώσει ανεπανόρθωτα τον Αντώνη!

Η Αιμιλία, που έχει αρχίσει να ανησυχεί για την τροπή που μπορεί να πάρουν τα πράγματα, από καιρό έχει ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να μεταθέσει στην Αθήνα τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, με τη δικαιολογία πως είναι πολύ ικανός και άξιος και του αξίζει μια προαγωγή. Όντως, η πρόταση από την Αθήνα δεν θα αργήσει να του χτυπήσει την πόρτα και όταν η Μαρίνα ακούσει τα νέα με χαρά, ο Αντώνης θα τηs προτείνει να φύγουν μαζί για την πρωτεύουσα.

Η Μαρίνα δεν θα κρύψει τις επιφυλάξεις της στο να τον ακολουθήσει, γνωρίζοντας μάλιστα πως η Αργυρώ περνάει άσχημα σε ό,τι αφορά στην υπόθεση με την επιμέλεια του παιδιού της.

Ακόμα και τότε όμως ο Αντώνης θα βρει τη λύση που θα τους ταιριάζει. Της μηνύει ότι θα πάνε όλα καλά και θα έρχονται όποτε θέλει να βλέπει την Αργυρώ και το μωρό! Έτσι η Μαρίνα αποφασίζει να τον ακολουθήσει. Στο μεταξύ, η Αιμιλία θα τον πιέζει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το νησί καθώς πιστεύει ότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

Η είδηση της φυγής του Αντώνη θα πέσει σαν κεραυνός πάνω από το σκοτεινό γραφείο του Ευθύμη, που έχει ορκιστεί στη Ρέα του να της στείλει δίπλα της τη Μαρίνα.

Ο Πάνος θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι του και όταν τελικά ανακαλύψει και του μεταφέρει πως το ταξίδι του δεν θα έχει σύντομη επιστροφή, ταράζεται ολόκληρος και τα βάζει με όλους που δεν πρόλαβαν να στήσουν καρτέρι στη Μαρίνα.

Οταν σε βάθος χρόνου αρχίσει να καταστρώνει νέο σχέδιο για να βγάλει από τη μέση την αθώα Μαρίνα, θα νιώθει και πάλι ικανοποιημένος. Η Αιμιλία θα προσπαθήσει να μιλήσει στον Αντώνη και να του επιστήσει την προσοχή σε ό,τι αφορά στον τρόπο που θα κινείται στην Αθήνα. Ο Αντώνης με τη σειρά του θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη μεταδώσει την ανησυχία του στη γυναίκα της ζωής του αλλά να την κάνει να αισθανθεί όσο το δυνατόν πιο ευπρόσδεκτη στην Αθήνα, μια πόλη που δεν είχε ζήσει ξανά στο παρελθόν.

Στο πλευρό του Αντώνη θα είναι φυσικά -αν και εξ αποστάσεως- τόσο η Ντίνα όσο και ο Μύρωνας. Οι δύο πιστοί του υπάλληλοι θα έχουν «από κοντά» τον Ευθύμη και θα πληροφορούν τον Αντώνη για τα σχέδιά του, όσο και αν αυτά θέλουν να παραμένουν στους τέσσερις κλειστούς τοίχους του γραφείου του Ευθύμη.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πέφτει σε παγίδα-Ήρθε το τέλος της;

Μιλγουόκι Μπακς: Αγχωτική νίκη κόντρα στους Χοκς – Σε ρηχά νερά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Survivor Twitter 11/1: Ο λούτσος και ο «δήμαρχος» Μαρτίκας χάρισαν άφθονο γέλιο!