Ο Μανόλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο στη σειρά Σασμός για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένειά του. Παράλληλα, η Καλλιόπη προσπαθεί να προσαρμοστεί στον καινούριο της χώρο. Λίγο αργότερα, ο Σταύρος μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της Αργυρώς.

Η Άσπα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα γιατί ξέρει πως οφείλει μία μεγάλη συγνώμη στον Μύρωνα. Αυτός δεν μπορεί παρά να τη συγχωρέσει.

Άλλωστε είναι γνωστό πως της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ο Παντελής την ίδια ώρα δεν ξέρει τι να κάνει για να σώσει το σπίτι του. Η Άννα που είναι βέβαιη πως όλα κυλούν ομαλά, δεν  ξέρει τι να υποθέσει βλέποντάς τον ανήσυχο. Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό αλλά η κόρη της δεν καταλαβαίνει.

Του λέει να μην είναι τόσο αυστηρή με τον Αστέρη γιατί κι αυτός με τον τρόπο του μπορεί να έχει βοηθήσει. Εκείνη όμως αρνείται να κατανοήσει το βαθύτερο νόημα των όσων της λέει.

Ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο αλλά δε λέει τίποτα στη Μαρίνα. Παρόλο που οι κινήσεις του είναι προσεκτικές, δεν παύει ούτε λεπτό να νιώθει την παρουσία του Ευθύμη Φαρμάκη δίπλα του. Ωστόσο, η πρόσκληση του τελευταίου στο οινοποιείο, αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται εξαιτίας των μηνυμάτων.

Η ίδια τον ρωτά ποιος του στέλνει αυτά τα μηνύματα που δεν έχουν γνωστό αποστολέα.

Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μία αποκάλυψη που θα τους κλονίσει όλους!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA


Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος για Χριστούγεννα – Αυτή η σειρά παίρνει την θέση της

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Σκάρπα! Θα βοηθούσε τους ερυθρόλευκους;

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται-Τέλος από την εισαγγελία