Η Αργυρώ δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο αδελφός του άντρα που θέλει να παντρευτεί στη σειρά Σασμός έχει κάνει έναν φόνο.

Έτσι, επιμένει να τοι λέει ότι θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ της οικογένειάς του και εκείνης. Ο Αστέρης από την άλλη πλευρά, προσπαθεί με ηρεμία αρχικά να της δείξει πως είναι διαφορετική η αγάπη που έχει σε εκείνη με την αγάπη που έχει στη μητέρα του και τον Μαθιό, αλλά η κοπέλα επιμένει να μην καταλαβαίνει. Έτσι, όταν εκείνη θα του ξαναπεί ότι δε γίνεται να τους έχει όλους στη ζωή του και θα πρέπει να διαλέξει αν θέλει να είναι με τους δολοφόνους ή με εκείνη και το παιδί τους και να φύγουν για Αθήνα, εκείνος θα της πει ότι δεν μπορεί να τους εγκαταλείψει!

Ο Μαθιός εντωμεταξύ έχει ένα φύλακα άγγελο που ακούει στο όνομα Μανόλης. Ο νεαρός πηγαίνει στον Αντώνη και του αποκαλύπτει πως όταν ο Λάζαρος άφηνε την τελευταία του πνοή, ο Μαθιός ήταν σπίτι του.

Ο Αντώνης μιας και βλέπει πως ούτε το αποτύπωμα ταιριάζει, θα τον αφήσει ελεύθερο ενώ η Καλλιόπη μέρες μετά θα θελήσει να του κάνει ένα δώρο που έσωσε το παιδί της.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ερωτεύεται παράφορα-Τι κρύβει ο μυστηριώδης Τζον Μακρίδης;

Φόρμουλα1: Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο φόρο τιμής στον Μικαέλ Σουμάχερ

Παγιδευμένοι: Τέλος Αγγελική και Σταύρος-Ο λόγος που τον χωρίζει σοκάρει!