Η πρόθεση του Αντώνη να λάβει αποτυπώματα από τη Βασιλική για τη δολοφονία του Λάζαρου στη σειρά Σασμός, πανικοβάλλει τον Μαθιό, που βλέπει τον κλοιό γύρω τους να στενεύει.

Τρέμει στην ιδέα πως η Βασιλική θα ομολογήσει το φόνο του Λάζαρου. Ο Ανδρέας, την ίδια ώρα, σχεδιάζει το τελικό χτύπημα ενάντια στον Μαθιό, μεθοδεύοντας τη δολοφονία του –χωρίς να γνωρίζει την πρόθεσή του να παραδοθεί στην αστυνομία- σε συνεργασία με τους εξοργισμένους συγγενείς του Λάζαρου, οι οποίοι διψούν για εκδίκηση.

Ο Μαθιός αποχαιρετά με τον τρόπο του τον Αστέρη και τη Βασιλική, έχοντας πάρει οριστικά την απόφαση να παραδοθεί για το φόνο του Λάζαρου, ενώ η Αργυρώ κλείνει εισιτήρια για να φύγει μαζί με τον Πετράκη για την Αθήνα, μακριά από τον εφιάλτη που ζει στην Άνω Ποριά.

Λίγο μετά σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Μαθιός εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και παραδίδεται για το φόνο του Λάζαρου, αφήνοντας εμβρόντητους τους πάντες. Το νέο διαδίδεται αστραπιαία στο χωριό, προκαλώντας τρόμο και χαλώντας προσωρινά τα σχέδια του Ανδρέα να τον δολοφονήσει. Η Βασιλική και η Καλλιόπη αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έγινε, όπως και ο Μανόλης, ο οποίος είχε δει τον Μαθιό στο χωριό την ώρα του φόνου και ξέρει πολύ καλά πως γι’ αυτό το φονικό είναι αθώος. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μη δειλιάσει, όπως συνέβη με τη δολοφονία του Στεφανή. Υποψιάζεται πως φόνισσα είναι η καπετάνισσα και ο γιος της προσπαθεί να την καλύψει. Πηγαίνει στην αστυνομία και καταθέτει πως τον είχε δει στο χωριό και η ομολογία του είναι ψεύτικη. Κάποιον άλλο προσπαθεί να καλύψει με το ψέμα του…

Ο Αντώνης βρίσκεται ξανά στο μηδέν, ψάχνοντας το δολοφόνο του Λάζαρου, ενώ ο Ανδρέας, αφιονισμένος, στήνει αριστοτεχνικά τη νέα παγίδα Θανάτου για τους Σταματάκηδες…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Βάζει τέλος στην επιστροφή Κοκλώνη γι’ αυτή τη σεζόν;

Καταιγίδα σπουδαίων ονομάτων για το Rolex 24 2024 στο Daytona

Η Μάγισσα: Τότε θα τελειώσουν τα γυρίσματα