Μπορεί το δίδυμο που συνθέτουν οι Μπάκος και Καϋμενάκης να είχε βρεθεί οτο επίκεντρο ενδιαφέροντος σε ό.τι αφορά την πιθανή αλλαγή σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς τόσο του Ορen του Ιβάν Σαββίδη όσο κοι των περιφερειακών τnλεοπτικών σταθμών Action24 και Kontra (ιδιοκτnσίσς Παναγιωτάκη και Κουρή αντίστοιχα). ωστόσο σε αυτή τη φάση φαίνεται ότι οι αποκαλούμενοι  και ως πετρελαιάδες του Αστέρα Τρίπολης, αποφάσισαν να τηρήσουν στάση αναμονής.

Όπως λένε οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, οι ιδιοκτήτες της ομάδας της Πελοποννήσου που ως γνωστόν ενεπλάκησαν και στον τομέα των κατασκευών, και πριν από λίγο καιρό το μετοχικό τους κεφάλαιο στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ εξαγοράστηκε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, έχουν παγώσει το τελευταίο διάστημα τις συζητήσεις για την πιθανότητα ενασχόλησής τους με το τηλεοπτικό τοπίο.

«Είναι εξαφανισμένοι» λένε χαρακτηριστικά οι οι εν λόγω κύκλοι, αναφερόμενοι στην ανυπαρξία εξελίξεων εδώ και μέρες!

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μερικές εβδομάδες αφηνόταν να εννοηθείότι το δίδυμο είχε στοχεύσει σε δύο βασικές ενναλακτικές.

Είτε στην είσοδο στο κανάλι της Παιανίας  είτε (αν δεν καθίστατο εφικτή η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου ή έστω ενός σημαντικού μέρους των μετοχών της πλευράς Σαββίδη) στην απόκτηση των δύο καναλιών που εκπέμπουν στην Αττική.

Μάλιστα, σύμφωνα με την σελίδα των παραπολιτικών, είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο Open ακόμα και ορκωτοί λογιστές προκειμένου να ξεψαχνίσουν για λογαριασμό τους, τα οικονομικά στοιχεία ενώ φέρονταν να έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό την κουβέντα με το Action24 αλλά και με το Kontra.

Η εικόνα αυτή άλλαξε άρδην εσχάτως  με τους Μπακοκαϋμενάκηδες να δείχνουν σαφή διάθεση αναδίπλωσης.

Πλέον προκύπτει εύλογο το ερώτημα αν η επιλογή τους αυτή συνιστά προσωρινά στρατηγική κίνηση ή πρόκειται για απόσυρση του ενδιαφέροντος που επιδείκνυαν μέχρι πρότινος.