Ο δημοσιογράφος του OPEN, Άκης Παυλόπουλος, υπέβαλλε την παραίτησή του πριν λίγο στον γενικό διευθυντή ειδήσεων, Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Τι θα ακολουθήσει όμως και πού θα κατευθυνθεί ο δημοσιογράφος;

 

Ο παρουσιαστής του «Ώρα Ελλάδος» δεν έχει καταλήξει ακόμα στην επόμενη η επαγγελματική του στέγη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τον διεκδικούν τρία κανάλια. Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι να τον αντικαταστήσουν, με κυριότερο αυτό του Δημήτρη Οικονόμου, όμως τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμα, καθώς ο δημοσιογράφος φαίνεται πως απέρριψε την πρόταση του καναλιού.

Από την άλλη, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με την συμπαρουσιάστριά του, Ευλαμπία Ρέβη. Η δημοσιγράφος φαίνεται πως παραμένει πιστή στο κανάλι του Κορωπίου και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο στους διαδρόμους του καναλιού ακούγονται διάφορα πιθανά σενάρια. Είτε ότι θα παρουσιάζει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου είτε το Δελτίο Ειδήσεων.

Ήταν γνωστό από τις αρχές της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, πως ο παρουσιαστής είχε έντονες διαφωνίες με κάποιες αλλαγές που ζητήθηκαν σχετικά με την δομή και το περιεχόμενο της εκπομπής. Οι τόνοι κατέβηκαν στην πορεία και από τις δύο πλευρές, αλλά εκ του αποτελέσματος η ρήξη ήταν οριστική.

Ο Άκης Παυλόπουλος αποχωρεί από το OPEN με το τέλος της σεζόν και έχει ήδη κλείσει την επόμενη συνεργασία του. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε επαφές το προηγούμενο διάστημα τόσο με τον ΣΚΑΪ, όσο και με το Star. Στο κάδρο, ωστόσο, φαίνεται πως έχει μπει και η ΕΡΤ1, χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται επίσημα μέχρι στιγμής.

Για την καθημερινή πρωινή ζώνη του OPEN, ο σταθμός είχε κάνει πρόταση πριν από μερικό καιρό και στον Δημήτρη Οικονόμου. Η πρόταση απορρίφθηκε και πλέον, φαντάζει πολύ πιθανή, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η μετακίνηση της Μάριον Μιχελιδάκη από την μεσημεριανή ζώνη στο πρωινό. Η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με το κανάλι για ακόμη έναν χρόνο.