Το… γεφύρι της Αρτας θυμίζει το θέμα της συμφωνίας του Νίκου Στραβελάκη με τον ΑΝΤ1 αφού ακόμα και μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές οι δύο πλευρές δεν είχαν καταλήξει σε οριστική συμφωνία. Η συζήτηση αφορά το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το σενάριο μιας ενημερωτικής εκπομπής νωρίς το απόγευμα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ορισμένες λεπτομέρειες είναι για την ώρα ανασταλτικός παράγων όσον αφορά την επίτευξη του deal.

Η καθυστέρηση αυτή έχει ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά του Open, το οποίο φέρεται να έχει προσεγγίσει τον έμπειρο δημοσιογράφο, προκειμένου να ιχνηλατηθεί το πεδίο για την… τράμπα μεταξύ του ίδιου και του Γιάννη Παπαδόπουλου. ο οποίος προαλείφεται ήδη εδώ και καιρό γιατο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ίσως οι σχετικές εξελίξεις να τρέξουν πολύ πιο γρήγορα απ ό,τι αναμενόταν.

Την ίδια στιγμή, στην Παιανία ετοιμάζονται για ακόμα ένα ρευστό καλοκαίρι, αφού οι αποχωρήσεις συνεχίζονται, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για την επικοινωνία και την ενημέρωση, αντίστοιχα. Ίσως το πιο ανώδυνο μέτωπο σε αυτή τη φάση είναι η αντικατάσταση της Φαίης Μαυραγάνη στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, για την παρουσίαση του οποίου φαίνεται να έχει κλειδώσει η Ευλαμπία Ρέβη, ενώ συ μπαρουσιαστής θα είναι εκτός απροόπτου ο Βασίλης Τσεκούρας. Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, παρελθόν αποτελούν από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με δική τους πρωτοβουλία- ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος, Αγγελος Τόμπρος (οδεύει προς Μαρούσι), και ο αρχισυντάκτης, Βασίλης Λεβέντης, οι οποίοι αποτελούν τους τελευταίους κρίκους στην αλυσίδα των διαδοχικών αποχωρήσεων από τον τηλεοπτικό σταθμό του επιχειρηματία από το Ροστόφ.