Η Γεωργία στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μαθαίνει ότι είναι έγκυος και παθαίνει πανικό. Αποφασίζει να μιλήσει στον Άγη, αλλά εκείνος μετά το αρχικό σοκ, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τις ευθύνες του. Της λέει ότι δε βρίσκει άλλη λύση από το να ρίξει το παιδί γιατί δε θέλει να παντρευτεί και να γίνει πατέρας. Τότε είναι που η κοπέλα καταλαβαίνει ότι είναι μόνη σε όλο αυτό και βάζει τα κλάματα. Η Γεωργία καταρρακωμένη γυρίζει στον «Παράδεισο» κι εκεί μαζεύονται όλα τα κορίτσια και τους λέει τι έχει γίνει. Τη συζήτησή τους όμως παρακολουθεί κρυφά ο Βλησσάρης, τον οποίο βλέπει ο Πάρης και τον παρεξηγεί.

Αμέσως τον καλεί και του λέει ότι παρακολουθεί τα κορίτσια και τον απολύει. Σε άσχημη κατάσταση τον βρίσκει η Αμαλία, στην οποία εξηγεί τι έχει γίνει κι εκείνη μεσολαβεί να ανακαλέσει ο Πάρης την απόφασή του.

Στο μεταξύ η αλήθεια για την κατάσταση της Γεωργίας φτάνει στο Πάρη, ο οποίος τη φωνάζει στο γραφείο του. Εκεί η Γεωργία του αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό. Του λέει ότι είναι έγκυος από τον Άγη και ότι εκείνος δε θέλει να το κρατήσει και να παντρευτούν. Ο Πάρης της στέκεται με ενδιαφέρον και την ρωτά τι θέλει η ίδια. Η Γεωργία του απαντά ότι θέλει να το κρατήσει. Εκείνος τότε της λέει ότι αν οποφοσίσει να κρατήσει το παιδί, να ξέρει ότι θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί!

Η Γεωργία τον κοιτάζει με απορία και τον ρωτάει τι εννοεί. Αυτός μαζεύεται κάπως και της απαντάει, οικονομικά.

Την ίδια ώρα και η Αμαλία, η οποία έχει μάθει τα πάντα από τον Βλησσάρη, αναλαμβάνει να βοηθήσει τη Γεωργία και πάει να μιλήσει στον αδελφό της και να τον ταρακουνήσει αλλά ο Αγης δεν θέλει με τίποτα να δεσμευτεί.

Ο Πάρης, από την άλλη, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τη Γεωργία και ευαισθησία στην κατάστασή της. Την προσέχει και την πηγαίνει στο σπίτι της, κάτι που παρατηρεί η Πιπίτσα και αρχίζει να καλοβλέπει τον Πάρη σαν υποψήφιο γαμπρό για την κόρη της!

Ωστόσο η χαρά της δεν θα κρατήσει και πολύ καθώς η Γεωργία της λέει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της και χάνει την ψυχραιμία της.

Η οικογένεια της Γεωργίας απευθύνεται στην οικογένεια του Αγη και ζητάει να βρουν λύση. Ο Χριστόφορος μάλιστα πιάνει τον γιο του και τον συμβουλεύει αλλά ο Άγης επιμένει ότι δε θέλει ούτε γάμο ούτε και παιδιά!
Ο Άγης ακούει τον Πάρη και την Αμαλία να έχουν μια έντονη συνομιλία, ενώ η Αμαλία προσπαθούσε να του πει να μην αποκαλύψει στον Αγη ότι την είχε βιάσει και ότι παντρεύτηκαν γιατί είχε μείνει έγκυος. Χωρίς να καταλάβει τι ακριβώς λένε, πιστεύει ότι απλά ήταν ένα συζυγικό καβγαδάκι, ωστόσο λίγο μετά πηγαίνει στο σπίτι της Ντέπυς και βρίσκει κατά τύχη το γράμμα της Αμαλίας που είχε αφήσει για τον Ντίνο λίγο πριν παντρευτεί. Ο Αγης το διαβάζει και παθαίνει σοκ από όσα τραγικά είχαν συμβεί στην αδελφή του από τον Πάρη. Ετσι έξαλλος βρίσκει τον Πάρη και τον χτυπάει.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή στο Όνειρο- Εμφανίζεται ο Ντόκος και τελειώνει την Ζέτα!

Τι γίνεται τελικά με τις θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό;

Survivor All Star: Τέλος από τον ΣΚΑΪ-Αυτό το αντικαθιστά