Η Όλγα για πρώτη φορά θα προδώσει τον Αποστόλη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, τον οποίο η Ειρήνη αναγκάζει να οργανώσει ένα σχέδιο για να προστατευτεί από την ίδια, καθώς τον εκβιάζει. Του λέει ότι ξέρει τα πάντα γι αυτό και θα επιστρέψει τον Παράδεισο στον Ντίνο, αλλιώς θα το πει όλα στη γυναίκα του!

Στο μεταξύ η Λιζέτα αφήνει πίσω τη μικρή στο ίδρυμα, ενώ η Ντέπυ συγκρούεται με τον Χριστόφορο. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος μαθαίνει ότι δεν θα ξαναπερπατήσει κανονικά και διαλυμένος ψυχολογικά το λέει στα παιδιά του!

Η Βικτώρια ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση, αλλά ο Σωτήρης βρίσκει την πολύτιμη πληροφορία, ότι το βρεφοκομείο είναι της Βικτώριας και αποφασίζει να μπει μέσα η αστυνομία και να τα κάνει φύλλο και φτερό. Στο μεταξύ Ντίνος και η Μιράντα αγωνιούν για τις εξελίξεις σχετικά με τη Λιζέτα, την ώρα που ο Γιαμαλής καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βοηθήσει. Η σχέση του Άγη και της Σταρ Ελλάς αλλάζει επίπεδο, πράγμα που εξοργίζει τη Βικτώρια και τον Χριστόφορο, ο οποίος κάνει μια δελεαστική πρόταση στην Ντέπυ. Της δίνει χρήματα προκειμένου να τον παρατήσει.

Κάτι ξαφνικό και αναπάντεχο δίνει στη Φρόσω την ευκαιρία να έχει το πάνω χέρι και να φέρει τα πάνω-κάτω στα σχέδια του Αποστόλη. Η Ειρήνη έρχεται στο σπίτι των Βασιλείου και εκβιάζει τον Αποστόλη ότι θα μάθει η γυναίκα του για τον γιο του. Η Φρόσω που κρυφακούει, μόλις φεύγει η Ειρήνη τον απειλεί λέγοντας ότι όχι μονο δε θα τη διώξει, αλλά θα της δώσει και αύξηση.

Η Ολγα παρά τις ανατροπές δείχνει να έχει διαμορφώσει ήδη άποψη για τα πράγματα, ενώ η Αμαλία ανακοινώνει στους Μπουραντάδες ότι θέλει να φτιάξει τη ζωή της με έναν τρόπο που απ ό,τι φαίνεται δεν βρίσκει σύμφωνη τη θεία της!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πανούργα η Πιπίτσα-Αυτό το σχέδιο στήνει!

Παρί Σεν Ζερμέν: Εμπαπέ και Ράμος «έπαιξαν» τη θέση τους στο αεροπλάνο με τον πιο viral τρόπο! (vid)

Survivor Twitter 27/2: Πιλίδης για νικητής; Τα social έδωσαν βροντερή απάντηση!