Η Όλγα απαιτεί να μάθει την αλήθεια στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και ζητάει να της πει ποιο είναι το  κτίριο που πήρε από την Ειρήνη Γερουλάνου και φυσικά ο Αποστόλης αναγκάζεται να της δώσει μία απάντηση.

Της λέει ότι πρόκειται για ένα κτίριο στη Σταδίου, «τίποτα το ενδιαφέρον, ένα ρημάδι είναι τώρα».

Στο μεταξύ η Γεωργία παίρνει μεγάλη στενοχώρια, αφού βλέπει τον Αγη αγκαλιά με την Ντέπυ, ενώ ο Μάρκος μαθαίνει ότι υπάρχει ελπίδα να θεραπευτεί, με την Πιπίτσα όμως τον πιέζει να κάνει κάτι με το οποίο είναι εντελώς αντίθετος.

Ο Χριστόφορος μαθαίνει κάτι από τη Βικτώρια που τον αιφνιδιάζει, ενώ εκείνη βάζει το επόμενο σχέδιό της σε εφαρμογή, που δεν είναι άλλο από το να καταφέρει να ξεμυαλίσει τον Ζήση!

Του λέει ότι τον αγαπά και τον θέλει όσο και να μην μπορεί να γίνει πιστευτή!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Όπως είναι αναμενόμενο, γίνονται εραστές και μάλιστα περνούν μια ερωτική βραδιά. Την ίδια στιγμή ο Άγης έρχεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα των πράξεων του, ενώ ο Ντίνος θυμώνει με τη μητέρα του που πήγε και πλήρωσε στον Μπουραντά τα δικά του χρέη. Της λέει ότι δεν είναι καθόλου σωστό αυτό που έκανε. Ήταν μία υποχρέωση που έπρεπε να τη λύσει μόνος του αλλά εκείνη επιμένει και του λέει ότι θα πουλήσει το σπίτι στη Θεσσαλονίκη και θα αγορόσει πίσω τον  «Παράδεισο», αφού αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί.

Στη συνέχεια η γυναίκα ζητάει από τον Αποστόλη να προχωρήσει άμεσα στην πώληση τον καταστήματος. Τέλος, η Ματούλα φοβισμένη ότι θα τη σκοτώσουν, πηγαίνει βράδυ στο σπίτι της Μιράντας για να τη φιλοξενήσει!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή στο Όνειρο- Εμφανίζεται ο Ντόκος και τελειώνει την Ζέτα!

Τι γίνεται τελικά με τις θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό;

Survivor All Star: Τέλος από τον ΣΚΑΪ-Αυτό το αντικαθιστά