Η Ειρήνη Δράκου υποδύεται την αδελφή της Όλγας Βασιλείου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ενώ ο Γιάννης Νταλιάνης το σύζυγό της και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος το γιο τους. Επιστρέφουν από το εξωτερικό στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, που θα… ανακατώσουν για τα καλά την τράπουλα.
Μετά την τελευταία δολιοφθορά του Αποστόλη εις βάρος της Όλγας, για να χάσει την περιουσία της όπως αναφέρεται στο περιοδικό Τηλεθεατής, είδαμε το δικηγόρο του να ζητάει τα στοιχεία της αδελφής της και την Όλγα να προσπαθεί να μάθει το λόγο. Την αδελφή της, με την οποία δεν διατηρεί σχέσεις, την είχαν αποκληρώσει οι γονείς τους, γιατί θέλησε να κυνηγήσει το όνειρο και τον έρωτά της. Πλέον, ζει μόνιμα στην Αυστρία. Ο Αποστόλης της μεταβιβάζει την περιουσία της Όλγας, θεωρώντας ότι, εφόσον η αδελφή της δεν έχει λεφτά, δεν θα επιστρέψει στην Όλγα την περιουσία της και οι σχέσεις των δύο αδελφών θα εξωθηθούν στα άκρα… Μόνο που η κατάσταση δεν θα εξελιχθεί όπως ακριβώς τη σχεδίαζε…

Στο δεύτερο κύκλο θα δούμε τη Δωροθέα, την αδελφή της Όλγας, να επιστρέφει στην Ελλάδα οικογενειακώς, μαζί με τον άντρα της και το γιο τους. Πρόκειται για ένα νέο, όμορφο και δυναμικό επιχειρηματία, με μεγάλες φιλοδοξίες, ο οποίος σχεδιάζει να επενδύσει ανοίγοντας ένα μοντέρνο πολυκατάστημα, ευθέως ανταγωνιστικό του «Παραδείσου», καθώς έχει ευρωπαϊκό αέρα και εμπειρίες.

Ο νεαρός επιχειρηματίας θα έρθει πολύ κοντά με την Αμαλία, με την οποία θα ξεκινήσει επαγγελματική συνεργασία, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι πρώην σύζυγος του πρώτου ξάδελφού του, Πάρη, τον οποίο εκείνη αναγκάστηκε να παντρευτεί, μετά την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που προέκυψε από το βιασμό της από τον Πάρη, που παραμένει μέτοχος στον «Παράδεισο».

Ο Αποστόλης, που τυπικά έχει επιστρέψει στο σπίτι τους κι έχει γίνει δεκτός από την Όλγα, ποιο ρόλο θα παίξει, για να προστατεύσει τα οικογενειακά συμφέροντα στον «Παράδεισο»; Τα γυρίσματα για το β’ κύκλο της σειράς, που θα αρχίσει να προβάλλεται στον ALPHA από τον Σεπτέμβριο, έχουν ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Ιουλίου.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα του τελευταίου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αμαλίας!

Viral: Απίστευτο γκολ σε τοπικό της Αγγλίας – Πέρασε όλη την ομάδα και κρέμασε τον τερματοφύλακα με «ραμπόνα»! (vid)

Σασμός: Ανατροπή-Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει στη σειρά!