Αυτές τις μέρες άρχισαν τα γυρίσματα του νέου β” κύκλου της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών που κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, δίνοντάς του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Η αγωνία, η δράση, οι εικόνες της εποχής και οι πολύ καλές ερμηνείες αποτέλεσαν τη συνταγή της επιτυχίας της. Ο β’ κύκλος έρχεται ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές ο ρόλος του Αποστόλη που όλοι νομίζουν… πεθαμένο!
Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο και συγκεκριμένα στην τελευταία σκηνή, ο αστυνόμος βγαίνει από τα αποκαΐδια του «Παράδεισου» και ανακοινώνει σε όλους ότι υπάρχει ένας νεκρός ο οποίος αναγνωρίστηκε και είναι ο Αποστόλης Βασιλείου. Ετσι ο Αποστόλης θεωρείται νεκρός και μάλιστα, όπως θα δούμε, η οικογένειά του η Όλγα και ο Πάρης θα τον κηδέψουν και θα τον θρηνήσουν.

Τι έχει γίνει όμως στην πραγματικότητα; Στη μεγάλη φωτιά υπήρξε νεκρός. Μόνο που αυτός δεν ήταν ο Αποστόλης, αλλά ο δικηγόρος ο Δούβλης. Τι έγινε όμως και η αστυνομία αναγνώρισε ότι το καμένο πτώμα ανήκει στον Βασιλείου;

Ο Αποστόλης ήταν στον «Παράδεισο» μαζί με τον Δούβλη όταν ξέσπασε η φωτιά, την οποία είχε δώσει εντολή η Βικτώρια μέσα από τη φυλακή να βάλουν. Την ώρα λοιπόν που ο Δούβλης τυλίχτηκε στις φλόγες και πέθανε, ο Αποστόλης έβαλε στην τσέπη τού απανθρακωμένου πτώματος κάποια προσωπικά του είδη και στη συνέχεια το έσκασε σώος και αβλαβής. Η αστυνομία από αυτά τα αντικείμενα έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο Αποστόλης είναι ο νεκρός. Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, ο Αποστόλης προχώρησε σ’ αυτό το σατανικό σχέδιο ώστε να μπορεί να κινηθεί κρυφά και παρασκηνιακά, εναντίον όλων όσων έχει βάλει στόχο.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Ισίδωρος στο φινάλε της σειράς;

Ντόμινο εξελίξεων και… εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με την Κύρα- Αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αλεξία-Ο Λευτέρης μαθαίνει το νέο!