Η δραματική σειρά εποχής Ο Παράδεισος των Κυριών που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου στον ALPHA, είναι μία μεγάλη και φιλόδοξη παραγωγή που θα προβάλλεται στην prime time. 

Ένα μεγάλο πολυκατάστημα που ανήκει σε νεαρούς και ανερχόμενους επιχειρηματίες, ετοιμάζεται για εγκαίνια όμως ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Πρόκειται για έναν αναπάντεχο θάνατο που θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος… Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Τι θα παρακολουθήσουμε όμως στο δεύτερο επεισόδιο της καθημερινής σειράς.

Ο Ντίνος είναι σε κατάσταση σοκ μετά τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις που αφορούν τον συνέταιρο και αδερφικό του φίλο που βρέθηκε δολοφονημένος. Από την άλλη η γυναίκα της ζωής του πρόκειται να παντρευτεί με κάποιον άλλο! Στο μεταξύ τα εγκαίνια του μαγαζιού δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και έτσι η οικονομική καταστροφή μοιάζει το πιο κοντινό σενάριο!

Δύο αστυνόμοι κάνουν την εμφάνιση τους που δε μοιάζουν όμως έτοιμοι να λύσουν το μυστήριο του θανάτου του Αριστείδη. Η υπόθεση φαίνεται να είναι σε δύσκολα μονοπάτια.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η Μιράντα δε φαίνεται πρόθυμη να δώσει κατάθεση για τα όσα συνέβησαν και αυτά που μπορεί να γνωρίζει. Γρίφος είναι και η αντίδραση της Αμαλίας όταν αντιλαμβάνεται ότι η οικογένειά της θέλει οπωσδήποτε να παντρευτεί τον άντρα που την κακοποίησε!

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία βάζει φωτιά στις ζωές του Αριστείδη και του Ντίνου

Παίκτρια του Survivor προκάλεσε πανικό στο Instagram (pic)

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η υπόθεση από τα 6 πρώτα επεισόδια της σειράς