Η νέα ανατρεπτική σειρά της ΕΡΤ1, Κάνε ότι κοιμάσαι, αναμένεται να κάνει την απόλυτη διαφορά αφού με το σενάριο και τους πρωταγωνιστές πρόκειται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Τι πρόκειται όμως να γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) θέλει να μάθει αν η γυναίκα του είχε μυστικά από τον ίδιο και ήταν αυτά που τελικά της στοίχισαν τη ζωή! Η ζωή του πια είναι μέσα στην εντατική όπου περιμένει να ακούσει κάποιο χαρμόσυνο νέο για το παιδί του. Στο μεταξύ καταθέτει στην αστυνομία ως ύποπτος αυτός που δάνεισε στην Ευαγγελία. Ίσως είναι εκείνος που εμπλέκεται στη ληστεία και στον φόνο της. Η θέση του είναι δύσκολη αφού δεν είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις  για το πώς βρέθηκε το κινητό του θύματος στον κήπο του. Η ομάδα αρχίζει να αμφισβητεί τα γεγονότα αφού ούτε και η συμμορία των ληστών μπορεί να το εξηγήσει αυτό.

Στο σχολείο ο Μάκης αρχίζει και γίνεται επιθετικός στο σχολείο. Ο νεαρός έχει βάλει στόχο τους δύο μαθητές που τον κακοποιούσαν. Ο τοκογλύφος φέρνει στον υπαστυνόμο μία φωτογραφία. Αυτοί είναι πίσω από τη δολοφονία; Και αν ναι, ποιος ο ρόλος του καθένα; Εντωμεταξύ ο Νικόλας ψάχνει να βρει τι κρύβει η συμμαθήτρια της κόρης του.

Ο εραστής της γυναίκας του Νικόλα ήταν αυτός που της έδινε οικονομικές συμβουλές λίγο πριν εκείνη πέσει νεκρή! Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του ετοιμαζόταν να εξοφλήσει κάποια δάνεια με τα χρήματα που δανείστηκε. Δεν μπορεί όμως να εξηγήσει το λόγο που το θύμα δεν τα είχε μεταφέρει στην τράπεζά τους.

Στο σχολείο οι συγκρούσεις γίνονται ολοένα και περισσότερες έστω και αν η βία μεταξύ των παιδιών στο σχολείο του Νικόλα έχει σταματήσει.

Ο Μάκης εκβιάζει τον μαθητή που του έκανε μπούλινγκ με ένα επικίνδυνο βίντεο, που αποδεικνύει ότι συνεργάστηκε με τον δικηγόρο του τοκογλύφου για να τον ενοχοποιήσουν. Ποια σχέση έχει ο Ίσσαρης με τον συνεργάτη του τοκογλύφου και πώς θα αντιδράσει, όταν μάθει ότι η Υπαστυνόμος και υφιστάμενη του τον παρακολουθεί;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η υπόθεση από τα πρώτα 2 επεισόδια της νέας σειράς της ΕΡΤ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Κάνε οτι κοιμάσαι – ΕΡΤ: Τοκογλύφος το κλειδί για την δολοφονία – Παρακολουθούν το Νικόλα

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το τέλος για Ασιγιά-Αράς