Στην Αθήνα, που μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, έρχεται ο Παράδεισος των Κυριών, ένα λαμπερό πολυκατάστημα που ανοίγει τις πύλες του και όλη η κοσμική κοινωνία βιάζεται να δώσει το «παρών». Δύο φιλόδοξοι επιχειρηματίες βρίσκονται ένα βήμα πριν ζήσουν το όνειρο τους, όταν όλα γκρεμίζονται. Και κάπως έτσι ξεδιπλώνεται το πολυπρόσωπο σύμπαν του «Παραδείσου των κυριών» στη σειρά του ALPHA.

Στην Αθήνα του 1963 τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους. Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Ο Ντίνος έχει δύο όνειρα: να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο κατάστημα γυναικείας μόδας και να παντρευτεί την Αμαλία. Τα όνειρα αυτά είναι απολύτως αλληλοεξαρτώμενα γιατί ο πατέρας της Αμαλίας και διοικητής της τράπεζας, Χριστόφορος Μπουραντάς, δεν πρόκειται να δώσει την κόρη του σε κάποιον αδημιούργητο. Ο Αριστείδης, από την άλλη, πιο πραγματιστής, έχει ως απόλυτη προτεραιότητα να επιτύχει η επιχείρησή τους, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη μνηστή του, Ντέπυ.

 

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Πρεμιέρα για σκοτεινές υποθέσεις

Πανέμορφη Τουρκάλα τραγουδίστρια έβαλε ντεκολτέ με άνοιγμα από τον ώμο μέχρι τον αστράγαλο!

Άγρια Γη: Θύμα απαγωγής ο 10 χρονος Νικόλας – Ο Άρης σε ενέδρα θανάτου