Η νέα σειρά που γράφει η Μαρία Γεωργιάδου για λογαριασμό του ΣΚΑΪ , Άγρια Γη, είναι μια κλασική ιστορία για εκδίκηση. Τουλάχιστον έτσι ξεκινάει η περιπέτεια για τον Άρη, όμως πολύ σύντομα όλα όσα πίστευε και ο ίδιος για τον εαυτό του ανατρέπονται. Αποφασισμένος να κάνει τη γυναίκα που του στέρησε όλα όσα του ανήκαν να πληρώσει, ο Άρης (Στέφανος Μιχαήλ) επιστρέφει στη γη όπου γεννήθηκε και έζησε. Μια γη που κατείχε η οικογένειά του, ήταν δική του, αλλά όχι πια. Θέλει να αγγίξει ξανά το χώμα και να το μυρίσει, να θυμηθεί το παρελθόν του. “Ενα παρελθόν που τον κυνηγάει από τότε που η “Ολγα (Ζέτα Δούκα) τον στέρησε τα πάντα.

Όλα θα αρχίσουν πριν 28 χρόνια, όταν ο δεκάχρονος Νικόλας, γιος του Πέτρου Γαλάνη ιδιοκτήτη του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας.

Η Ελπίδα, 28 χρόνια μετά, είναι παντρεμένη με τον Στέφανο και μητέρα του Κωστή. Η μητέρα της Όλγα Γρίβα είναι πια η ιδιοκτήτρια της «Άγριας Πλαγιάς». Τότε  ήταν γραμματέας του Πέτρου. Η Όλγα, αμέσως μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια Γαλάνη μετά την απαγωγή του γιου τους, παντρεύτηκε τον Αντώνη, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη. Η Ελπίδα δεν ξέχασε ποτέ τον παιδικό της φίλο, Νικόλα. Παράλληλα, ο Άρης Μάρκου επαγγελματίας στρατιώτης, που επιχειρεί σε αποστολές στην Αφρική, πέφτει σε ενέδρα και τραυματίζεται, στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή του φίλου και συνάδελφού του, Μάνου. Ο Άρης βασανίζεται από εφιάλτες του παρελθόντος που στοιχειώνουν τη ζωή του. Εφιάλτες που πολύ σύντομα θα «ζωντανέψουν».

Άγρια Γη: Δείτε το trailer της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο παπα-Μιχάλης κρατάει το μέλλον του Μαθιού στα χέρια του

Τηλεθέαση: Χτύπησε «κόκκινο» η Εθνική ομάδα – Απίθανο ντέρμπι στην πρωινή ζώνη!

Ρένος Χαραλαμπίδης: Θα γίνει ο νέος Κωνσταντίνος Τζούμας του Εν Λευκώ 87.7;