Η Βικτώρια φεύγει από το σπίτι των Μπουραντάδων στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και πηγαίνει στο σπίτι του Ζήση για να κρυφτεί, ωστόσο η αστυνομία τής χτυπάει και πάλι την πόρτα. Εκείνη καταφέρνει να γλιτώσει τη σύλληψη, όχι όμως και ο Ζήσης, ο οποίος  συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Αναγνώστου.

Η Βικτώρια καταλαβαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να πεθάνει ο Χρηστίδης κι έτσι, βάσει ενός νέου σχεδίου, στέλνει ξανά να τον σκοτώσουν μέσα στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο Χρηστίδης υποψιασμένος καταφέρνει να γλιτώσει, μόνο που τώρα παίρνει τη μεγάλη απόφαση: «Θα την καταστρέψω τη σκρόφα», ισχυρίζεται και φεύγει από νοσοκομείο. Ο Χρηστίδης πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι των Μπουραντάδων, κρύβεται και μόλις εμφανίζεται η Αμαλία τη σταματάει. Τη ρωτάει αν είναι η Αμαλία και έπειτα της λέει ότι έχει να της πει κάτι σημαντικό για τον πατέρα.

Αλλά πριν προλάβει να πει κάτι ακόμα, η αστυνομία φτάνει στο σπίτι, καθώς ο Γιαμαλής έχει διαπιστώσει ότι ο Χρηστίδης το έσκασε και πάει να ειδοποιήσει τη Ματούλα, που δουλεύει στους Μπουραντάδες. Ο Χρηστίδης το σκάει, αλλά η Αμαλία παραμένει προβληματισμένη και ζητάει εξηγήσεις από τον Χριστόφορο.

Η κοπέλα φωνάζει και ο Χριστόφορος προσπαθεί να την καθησυχάσει αλλά φοβάται για το τι έχει ανακαλύψει η Αμαλία.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με την Ειρήνη και τη Ζηνοβία και η Μιράντα για ακόμα μια φορά του δείχνει πόσο πολύ τον αγαπάει. Η έρευνα του υπαστυνόμου Γιαμμαλή προχωράει και φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία, με τον κλοιό να στενεύει για τη Βικτωρία. Γιατί θα μαλώσει ο Μάρκος με την Πιπίτσα και ο Άγης με τον Χριστόφορο; Ποια βοήθεια θα προσφέρει η Δάφνη στον Άγη και ποιος επιστρέφει από το παρελθόν για να αναστατώσει τη ζωή του Ντίνου και της Μιράντας;

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή-Χρήστος και Στρατής συμμαχούν!

Στους Έλληνες παίκτες δίνουν βάση για μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Survivor Twitter 22/3: Ο «πελάτης» Τάκης και η Ελευθερία που θύμισε «Ντάφυ»