Μπορεί ακόμα η Βικτόρια να μην έχει συλληφθεί στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, συλλαμβάνεται όμως ο Πασχάλης ως «συνεργός», σκορπώντας ανησυχία και θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στην αγαπημένη του Τζένη.

Στο μεταξύ, η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην αποκαλύψει το φρικτό μυσπκό τους στον Άγη, όταν όμως εκείνος ανακαλύπτει στο σπίτι της Ντέπυς το κλεμμένο γράμμα της που αποκάλυπτε τα πάντα για τον βιασμό της, έρχεται κοντά στην αλήθεια. Ο Μάρκος πιέζει την οικογένεια Μπουραντά να παντρευτεί ο ‘Αγης την εγκυμονούσα Γεωργία, εκείνη όμως… επαναστατεί: αρνείται να τον παντρευτεί, αφού ξέρει ότι εκείνος δεν τη θέλει, αποφασίζει όμως να κρατήσει το μωρό τους!

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης έχει κάνει φανερό το ενδιαφέρον του για την’Ολγα και η καταπιεσμένη απο τον γάμο της και τον άπιστο σύζυγό της γυναίκα δεν μένει αδιάφορη. Ο Αποστόλης όμως, που έχει ήδη αντιληφθεί την «κατάσταση», παίζει το δικό του παιχνίδι και εκμεταλλεύεται το γεγονός για να αποκτήσει και πάλι το πάνω χέρι. ‘Ετσι, απαγορεύει στη γυναίκα του να ξαναβγεί από το σπίτι δίχως τη δική του παρουσία, κάτι που αναστατώνει βαθιά την’Ολγα. Μια έξοδος του Ντίνου, της Μιράντας, της Ζηνοβίας και της Ειρήνης τούς φέρνει μπροστά στη Βικτόρια, την οποία «συναντούν» στην ταβέρνα μαζί με τον Ζήση. ‘Ετσι, καλούν αμέσως την αστυνομία. Άραγε θα ξεφύγει και πάλι η γυναίκα-αράχνη;

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Τέλος πασίγνωστη δραματική σειρά – Δεν συνεχίζει του χρόνου

Viral – Απίστευτο: Δεν είναι «ιπτάμενο δελφίνι», αλλά καγκουρό που περπατάει στη θάλασσα! (vid)

Ελένη Τσολάκη: Οριστικό – Εκεί θα είναι τη νέα σεζόν