Ενώ η Νίτσα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί από τον Γιώργη στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, το παρελθόν της μοιάζει να ξεπηδά διαρκώς μπροστά της σαν εφιάλτης, που δεν την οφηνει να ησυχάσει.

Η ίδια νιώθει έτοιμη να παραιτηθεί από όλα, υποκύπτοντας στη μοίρα της, όμως ο Γιώργης είναι και πάλι εκεί δίπλα της, έτοιμος να κάνει τα πάντα για να κατακτήσουν επιτέλους την ευτυχία. Σε μια αντίστοιχη διαρκή πάλη βρίσκονται και η Φωτεινή με τον Αλέξανδρο, οι οποίοι νιώθουν καταπλακωμένοι από τα παλιά συναισθήματα που δεν τους αφήνουν να αναπνεύσουν.

Όσο για τη Νίκη, παίρνει μετά από πολύ πόνο την απόφαση να ανοίξει την καρδιά της στη Διαμάντω, αποκαλύπτοντας το μεγάλο μυστικό που έκρυβε μέσα της. Αναστατωμένη εκείνη την προτρέπει να μιλήσει, ξέροντας ταυτόχρονα πόσο δύσκολο θα είναι αυτό. Και ξαφνικά, ένας μαινόμενος Στρατής εισβάλλει στο Όνειρο με στόχο τον Διαγόρα και μόνο.

Η σπίθα μετατρέπεται ακαριαία σε πυρκαγιά και η σύγκρουσή τους παίρνει επικίνδυνη τροπή, αναστατώνοντας τους πάντες μέσα στο μαγαζί. Την ίδια στιγμή. η Ζέτα ζει το δικό της εφιάλτη στα χέρια του Ντόκου. Έναν εφιάλτη που, όμως, σύντομα τελειώνει όταν καταφέρνει να του ξεφύγει και οργανώνει άμεσα την απόδρασή της από την πόλη. Όμως, για άλλη μια φορά, η Νίτσα είναι αυτή που θα επηρεάσει τις εξελίξεις και τον τρόπο που θα καταλήξουν τα πράγματα.

Για την ώρα, η τρέλα του Γιώργη αποδεικνύεται ευεργετική για τον Χρήστο, αφού του προσφέρει μια πολύτιμη ανάσα και τον βοηθά να κάνει ένα τολμηρό βήμα, το οποίο θα εκπλήξει τους πάντες. Για πρώτη φορά, αυτός και ο Στρατής θα αποδεχτούν ότι υπάρχει μεταξύ τους ένα αγκάθι, που, αντί να τους χωρίζει, τους ενώνει και αυτό είναι λυτρωτικό και για τους δύο. Στο μεταξύ, και μετά υπό όσα έγιναν, η «οικογένεια» του «Ονείρου» ανοίγει διάπλατα για να αγκαλιάσει ξανά τη Μυρτώ που επιστρέφει, ενώ ο Άλκης αρχίζει να ανησυχεί για τις εξελίξεις που απειλούν το δικό του σχέδιο και αρχίζει να παίρνει το μέτρα του…

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA 

Όλες οι ειδήσεις

 

Survivor Twitter 21/3: Το απόλυτο κράξιμο στα social για τη γονατιά που δεν έγινε ποτέ

Η διακοπή θα κάνει καλό ή κακό στον Ολυμπιακό;

Star: Στον «πάγο» το GNTM