Ο Χριστόφορος και η Βικτώρια στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μοιάζουν ανίκανοι να αντιδράσουν στις πράξεις και στα λόγια του Άγη. Την ίδια στιγμή η Βικτώρια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη αφού ο Χρηστίδης εμφανίζεται μπροστά της και της ζητά κι άλλα λεφτά. Εκείνη του λέει ότι θα του τα δώσει αλλά ξέρει μέσα της ότι αυτό θα της στοιχίσει κι άλλο.

Τα νέα για τον Χρηστίδη ότι το έχει σκάσει, φέρνουν αναστάτωση σε όλους, ιδιαίτερα στην Όλγα και τον Πάρη. Ο Γιαμαλής μοιάζει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθεί ο Θανάσης για τις πράξεις του, ενώ ο Αναγνώστου από την άλλη, έχει φέρει τον εαυτό του σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο αστυνόμος τον υποψιάζεται.

Την ίδια στιγμή η Λιζέτα πιέζει τη Βικτώρια να βγάλει το πλαστό πιστοποιητικό γέννησης για τη μικρή Ειρήνη, ενώ την ίδια ώρα ο Θανάσης βρίσκεται στο σπίτι των Μπουραντάδων, κλειδωμένος στο δωμάτιό της Βικτώριας όπου αρχίζει να σκαλίζει τα πράγματά της, την ντουλάπα της και τα συρτάρια της κι εκεί βρίσκει μια φωτογραφία της Αμαλίας που είναι μωρό, όπου διακρίνει το σημάδι ίδιο με της Μιράντας.

Τότε καταλαβαίνει ότι η Αμαλία είναι η κόρη του και ποτέ δεν του το είπαν!

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο σπίτι των Μπουραντάδων δεν σταματούν να αναστατώνουν την οικογένεια και ειδικά τον Χριστόφορο που έρχεται αντιμέτωπος με τη συγκλονιστική αποκάλυψη που του κάνει η Βικτώρια σχετικά με την Αμαλία. Του λέει ότι είχε δίκιο αλλά ήταν μεγάλη ευκαιρία για τον Άγη να έχει ένα αδελφάκι!

Ο Αναγνώστου πηγαίνει στο σπίτι του Ζήση, ο οποίος αρχίζει ξανά τους εκβιασμούς, κάτι που αναγκάζει τον Θανάση να αλλάξει σχέδια, ενώ η Βικτώρια είναι αναγκασμένη για ακόμα μια φορά να του δώσει χρήματα όμως του λέει ότι αυτά θα είναι και τα τελευταία.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι σχέση έχει ο Νικόλας με το νέο έγκλημα;

Ολυμπιακός: Παικταράς ο Ίσκο αλλά θα κούμπωνε στους πρωταθλητές;

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με Κύρα και Βίκο-Τέλειωσαν τα ψέματα