Εφόσον ένα χρόνο η Μαρίνα θεωρούνταν νεκρή στη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει,  η Βρεττώ, προκειμένου να την κρατήσει μακριά από την οικογένειά της, φρόντισε αυτή τη φορά ο θάνατός της να γίνει πραγματικός. Ετσι, λίγο πριν η Μαρίνα πάει να ομολογήσει όλη την αλήθεια στην αστυνομία, η Βρεττώ εμφανίζεται μπροστά της και τη σκοτώνει. Φροντίζει να καλύψει τα ίχνη της και θάβει το πτώμα στον κήπο του σπιτιού της.

Το επόμενο πρωί η εξαφάνιση της Μαρίνας προκαλεί νέες αναταραχές και περισσότερο οργή στον Στρατή, που πιστεύει πως για ακόμα μια φορά απέφυγε την τιμωρία για όσα έκανε.

Στο μεταξύ, τα δημοσιεύματα για τις παρανομίες του Χρήστου φέρνουν τα πάνω-κάτω στην κοινωνία του Αγρινίου και κυρίως στον Γιώργη, που καταρρέει όλη η κοσμοθεωρία και ο θαυμασμός που έτρεφε για τον αδελφό του. Συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις όσων αγνοούσε, συγκρούεται με τη Βρεττώ. Την ρωτάει αν όλα όσα γράφονται είναι αλήθεια και αυτή δεν έχει τι να πει με αποτέλεσμα ο Γιώργης να εξοργιστεί!

Της λέει ότι ο Χρήστος ήταν ο Θεός, ο ένας και μοναδικός, ο αγαπημένος της αλλά τελικά ήταν βουτηγμένος στα… κι αυτή τον υποστήριζε κιόλας!

Επίσης της λέει ότι ποτέ δεν πήρε το δικό του μέρος και ποτέ δεν του στάθηκε ενώ της τονίζει ότι ντρέπεται για όλους.

Μέσα στην απογοήτευσή της αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ομως, η ξαφνική εμφάνιση της Εύης την αποτρέπει από τα χειρότερα. Η Νίτσα και ο Τάσος ανησυχούν για τον Γιώργη, ο οποίος ολοένα και βουλιάζει στην κατάθλιψη μετά τα όσα ανακάλυψε. Ολη του η ζωή γύρισε τούμπα και ψάχνει απαντήσεις στα «γιατί» που τον βασανίζουν.

Τα απελπισμένα βήματά του θα τον οδηγήσουν να σκάψει στον κήπο της μητέρας του με κίνδυνο να αποκαλυφθεί ακόμα ένα θανάσιμο μυστικό!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ειρήνη κονταροχτυπιούνται-Αυτός ο άντρας είναι το μήλον της Έριδος!

Ο Μάικλ Τζόρνταν παρουσιάζει το νέο Hypercar 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας κλείνει κάθε εκκρεμότητα