Οι εκλογές για την ανάδειξη της προέδρου του Συλλόγου Κυριών στη σειρά Έρωτας Φυγάς, διεξάγονται και το αποτέλεσμα δυσαρεστεί τη Νότα, η οποία στρέφει τα βέλη της προς το πρόσωπο που της έβαλε τρικλοποδιά: Τη Μαργέτα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει να εννοηθεί ότι γνωρίζει για τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, που μπορεί οι δυο τους να έχουν και κάτι περισσότερο. Η Μαργέτα, φοβισμένη από τα υπονοούμενά της, υποθέτει ότι η αντίζηλός της γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του Γιωργάκη.

Ετσι, για να την προλάβει αποκαλύπτει στον Στέφανο την αλήθεια ότι δηλαδή ο Γιωργάκης δεν είναι γιος του Ιάσονα. Είναι γιος του Μάρκου.

Ο Στέφανος μένει εμβρόντητος, χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη. Λόγω του σοκ, αφού φύγει η Μαργέτα, παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Η Νότα βρίσκεται εκεί την κατάλληλη στιγμή και τον σώζει. Την ίδια στιγμή η Μαργέτα μεταφέρει στον Ιάσονα τους υπαινιγμούς της Νότας, αλλά εκείνος είναι βέβαιος πως δεν μιλούσε για το παιδί.
Ο Στέφανος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αν και η κατάσταση της ήδη εύθραυστης υγείας του είναι σοβαρή, ξεπερνά τον κίνδυνο για τη ζωή του. Ωστόσο ο Μάρκος μαθαίνει πως λίγο πριν την καρδιακή προσβολή μίλησε με τη Μαργέτα.  Τη ρωτάει έξαλλος όταν τη συναντάει τι του είχε πει!

Εκείνη, για να στηρίξει μια ψεύτικη δικαιολογία, αποκαλύπτει μπροστά σε όλους την επίσκεψη της Ευγενίας στην εταιρεία του Ιάσονα κι οι πάντες σχολιάζουν πως η ψυχική της ισορροπία είναι κλονισμένη. Λίγο αργότερα ο Μάρκος χτυπάει κατά λάθος με το αμάξι την Αθηνά. Την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Σοκαρισμένος ακόμα από το αναπάντεχο ατύχημα, δίνει αίμα για να σωθεί η γιαγιά. Εκείνη διαφεύγει τον κίνδυνο και η καρδιά της οικογένειας επιστρέφει στη θέση της.

Η Μαργέτα βρίσκει την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Στέφανο στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται. Εκεί βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Νότα και οι δύο αντίζηλες διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ειρήνη κονταροχτυπιούνται-Αυτός ο άντρας είναι το μήλον της Έριδος!

Ο Μάικλ Τζόρνταν παρουσιάζει το νέο Hypercar 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας κλείνει κάθε εκκρεμότητα