Το Μαύρο Ρόδο συνεχίζει να καθηλώνει με τις εξελίξείς του το κοινό του MEGA. Στα επόμενα επεισόδια τα όσα θα διαδραματιστούν, θα κόψουν την ανάσα!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την παγίδα που στήνει ο Σαράντος στον Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη. Η Αλεξία αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αγγελική ότι ο Καστρινός βρίσκεται στην Γερακιανή. Μία έκπληξη περιμένει την Ευτυχία. Ο Πέτρος και ο Γεράσιμος έρχονται σε ρήξη ενώ ο Βίκος έστησε ενέδρα στον Θέμη.

Στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας (31/10) η Ηγουμένη μετά και τα όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ εκείνης και του Καστρινού, απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος, με μαύρη καρδια θα αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Από την άλλη, η Γιάννα ή αλλιώς πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε δύο αδέρφια, επιστρέφει στο χωριό. Η ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα στον Σαράντο και τον Γιώργο είναι εύθραυστη. Η Αλεξία έχει υποψίες για τη μητέρα της. Ο Θέμης σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να φέρει τον Πέτρο πίσω στην Πάτρα.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Τέλος πριν την ώρα του λόγω Λιανού και Survivor – Αυτό ακούγεται

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι της αναμέτρησης

Eurovision 2023: Αυτός θα είναι ο Έλληνας παρουσιαστής μετά τον Καπουτζιδη;