Από το πρώτο σχεδόν επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο», ο Γιώργος δείχνει μια περίεργη συμπεριφορά απέναντι στον Σταυρίνο. Από τη μια προσέχει και τον φροντίζει όμως από την άλλη θεωρεί υποχρέωση του αδελφού του να νιώθει ευγνώμων που έχει τέτοια βοήθεια. Του υπενθυμίζει κάθε τόσο πως είναι ο μόνος που του έχει απομείνει για να τον προσέχει και να τον φροντίζει.

Τι ακριβώς όμως έχει συμβεί ση σειρά του MEGA; Ο Μπόγρης είχε πει στη Γιάννα ότι θα το μετανιώνει μια ζωή όταν εκείνη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από τη Γερακιανή ένα πρωινό. Όμως βαθιά μέσα του γνώριζε την αλήθεια για την ξαφνική φυγή της. Ο πρώτος καιρός στον γάμο τους έδειχνε να κυλάει όμορφα, μέχρι που ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός της Γιάννας με τον Σταυρίνο. Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο ειδύλλιο και πάλευαν με νύχια και με δόντια να κρύψουν αυτό που είχαν και που ένιωθαν. Οι κρυφές συναντήσεις τους στον αχυρώνα έδιναν και έπαιρναν και το πάθος τούς είχε κυριεύσει, μη μπορώντας να αναλογιστούν τις συνέπειες που θα είχε η αποκάλυψη του δεσμού τους στον Γιώργο.

Μόνο που ο Μπόγρης γνώριζε! Ήξερε την αλήθεια και έκανε τα στραβά μάτια! Μέχρι που ένα πρωί η Γιάννα αποφάσισε να φύγει μακριά από τους δύο άντρες. Αυτό ήταν κάτι που ο Γιώργος δεν το άντεξε. Ήξερε ότι ο αδελφός του ευθύνεται για τον ξαφνικό χωρισμό του και ο θυμός τον κυρίευσε. Για να τον εκδικηθεί αποφάσισε να κόψει τα φρένα στο αμάξι του Σταυρίνου. Ο τελευταίος, συγκλονισμένος επίσης από τη φυγή της Γιάννας, παίρνει το αμάξι να φύγει να ηρεμήσει και να σκεφτεί, όταν καταλαβαίνει πως δεν λειτουργούν τα φρένα του με αποτέλεσμα να ξεφύγει της πορείας του και να τρακάρει!

Μεταφέρεται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή. Τελικά τα καταφέρνουν, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν τα πόδια του. Ετσι ο Σταυρίνος καθηλώνεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και πλήρως εξαρτημένος από τον Γιώργο, τον άνθρωπο που πρόδωσε! Η Γιάννα μαθαίνει για το τραγικό ατύχημα και όπως της είχε υποσχεθεί ο Γιώργος ότι θα υποφέρει, έτσι και έγινε αφού εκείνη θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο για την κατάσταση του Σταυρίνου και ότι εξαιτίας τηs τράκαρε.

Με την επιστροφή της στη Γερακιανή, οι σχέσεις των δύο αδελφών θα κλονιστεί και πάλι. Ο Μπόγρης θα της φερθεί πολύ σκληρά ενώ η τυχαία συνάντηση που θα έχει Γιάννα και Σταυρίνος, θα φουντώσει τον έρωτά τους!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Χρήστος Πολίτης εναντίον της Κάτιας Δανδουλάκη-Ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή

GNTM: Επική τούμπα που πονάς να την βλέπεις – Πάγωσαν οι κριτές

GNTM: Φωτογραφήθηκε μόνο με εσώρουχα η Σοφία Χατζηπαντελή-Και δεν της φαινόταν!