Η κόρη της Ευτυχίας και του Μανώλη στο Μαύρο Ρόδο εμφανίζεται ξαφνικά στο μαγαζί των γονιών της και η χαρά τους είναι απέραντη. «Το ήξερα πως θα έρθει αυτή η στιγμή. Εδώ είναι ο τόπος σου, εδώ και η οικογένειά σου. Δεν θα μπορούσες να μείνεις για πολύ μακριά μας, έτσι δεν είναι;», τη ρωτά η μητέρα της όταν τη βλέπει και εκείνη αρέσκεται στο να την αγκαλιάσει.

Το τρίτο άτομο που θα δει είναι φυσικά ο Γεράσιμος, ο αδελφός της, το χαμόγελο του οποίου μαρτυρεί πόσο του έλειψε η μεγάλη του αδελφή, όμως μοιραία συναντιέται ξανά με τα αδέλφια Μπόγρη, με τα οποία έχει εκκρεμότητες. Ο Σταυρίνος της λέει μπροστά σε όλους ότι τους έλειψε όμως ο Γιώργος δεν θα είναι το ίδιο διαχυτικός μαζί της. Στο μυαλό του θα επιστρέψουν οι μνήμες του παρελθόντος, τότε που κατάλαβε πως η γυναίκα που αγάπησε, παντρεύτηκε και έκανε μαζί της τόσα όνειρα για το μέλλον, έκανε δεσμό πίσω από την πλάτη του με τον αδελφό του. Ο πόνος μπορεί να μην έχει φύγει από το μυαλό και την ψυχή του, όμως ποτέ δεν είπε τίποτα στον Σταυρίνο καθώς μετά από το ατύχημα που είχε ο τελευταίος και βιώνοντας αυτή τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή του, δεν ήθελε να τον φέρει σε ακόμα δυσκολότερη θέση.

Αντίστοιχα, ο Σταυρίνος που ήθελε να μιλήσει στον αδελφό του στη σειρά του MEGA, μετά το ατύχημα δεν είπε λέξη, νιώθοντας πως μέσα από αυτό τιμωρήθηκε αρκετά που ερωτεύτηκε τη γυναίκα του αδελφού του.
Η Γιάννα για μια ακόμη φορά θα δείξει την προτίμησή της στον Σταυρίνο και μάλιστα οι δυο τους θα περάσουν μια όμορφη νύχτα μακριά από όλους. Η Γιάννα παραδέχεται πως συνεχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνον και πως δεν την επηρεάζει το γεγονός ότι καθηλώθηκε σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Του ομολογεί ότι ήταν λάθος που έφυγε.

Και μπορεί ο Σταυρίνος να χαίρεται από την εξέλιξη αυτή, ωστόσο αισθάνεται τύψεις για τον αδελφό του. Την ίδια ώρα ο Γιώργος θα προσπαθεί να βρει τρόπο για να προσεγγίσει ξανά την πρώην γυναίκα του και μάλιστα θα ζητήσει και τη συμβουλή τηs Ευτυχίας, η οποία θα τον συμβουλέψει να αφήσει τα πράγματα να εξε-λιχθούν από μόνα τους. Οταν πάντως ο Σταυρίvoς επιστρέψει στο σπίτι, θα δει τον αδελφό του διαφορετικό και θα υποψιαστεί πως ήταν με την πρώην γυναίκα του. Θα είναι επιθετικός απέναντί του. Θα αντιδρά με ό,τι και αν του λέει και η ένταση δεν θα αργήσει να βρει θέση ανάμεσά τους.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Ο Ευθύμης αλυσοδένει τον Τίμο-Τον απειλεί με όπλο!

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Αλλαγές τελευταίας στιγμής στα προϊόντα – Πότε θα εφαρμοστεί

Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα: Γιατί είχε φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό του-Είναι δικηγόρος ή εισαγγελέας;