Στο Μαύρο Ρόδο, στη σειρά του Mega που μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους νικητές της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς μιας και τα νούμερα που κάνει είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά, οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές!

Από τη μία ο Βίκος συνεχίζει να διεκδικεί την Αγγελική. Εκείνη προσπαθεί να κρατήσει άμυνες αλλά εκείνος την πιέζει και της εκφράζει τα συναισθήματά του. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να ζητήσει τη συνδρομή της μητέρας της Αγγελικής, της Κύρας προκειμένου να μην τελειώσει η σχέση τους.

Στο μεταξύ, ο ξυλοδαρμός του Μπόγρη και η ενοχοποίηση του Σαράντου κάνουν την Ηγουμένη να νιώθει εκτεθειμένη. Κι αυτό γιατί η ίδια είχε συνομιλήσει τόσο με τον έναν όσο και με τον άλλον! Ο Πέτρος εντωμετταξύ βρίσκεται στο νοσοκομείο με τον Λευτέρη και προσπαθεί και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Η ξαφνική εμφάνιση του Θέμη φέρνει μεγάλη ένταση. Η Αλεξία συνεχίζει να ανησυχεί για τη μητέρα της αλλά και για τις πρωτοβουλίες του πατέρα της. Μια κίνηση του Πέτρου προς την Ελισάβετ προκαλεί μια απρόσμενη αντίδραση.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Στη φυλακή ο Θοδωρής για την δολοφονία του Κοσμά

Κλείδωσε: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τον Γενάρη!

Η Γη της Ελιάς: Άγριος ξυλοδαρμός της Αθηνάς- Συνάντηση Σωκράτη-Αντιγόνης