Στα δίχτυα του Βίκου έπεσε τελικά η Αλεξία στο Μαύρο Ρόδο η οποία ερωτεύεται τον εραστή της μητέρας της, που μάλιστα ευθύνεται και για τον θάνατό της. Η κατάσταση της κοπέλας πλέον ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει αυτός ο απαγορευμένος έρωτας.
Ένας νέος απαγορευμένος έρωτας φαίνεται πως ξεκίνησε και δεν είναι άλλος από αυτόν ανάμεσα στην Αλεξία και τον Βίκο.

Οι δυο τους όχι μόνο έρχονται όλα και πιο κοντά, αλλά καταλήγουν να γίνουν και ζευγάρι ανταλλάσσοντας μάλιστα το πρώτο τους φιλί. Πώς όμως έφτασαν τα πράγματα ως εκεί και πώς θα εξελιχθεί αυτή η νέα ιστορία που πάει να ξεκινήσει;
Παρά τις προσπάθειες της Kύρας να κρατήσει μακριά από τον Βίκο την εγγονή της, η Αλεξία δείχνει να γίνεται όλο και πιο εμμονική μαζί του και μάλιστα δεν κρύβει πια ότι τον έχει ερωτευτεί. Από την άλλη ο Βίκος, κόντρα στην υπόσχεση που είχε δώσει σε Κύρα και Θέμη πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να τη συναντήσει, φαίνεται πως δεν μπορεί να αντισταθεί και βλέπει ξανά την κοπέλα. Ξέρει μέσα του πως όλο αυτό είναι λάθος! Ετσι για άλλη μια φορά της ζητάει να σταματήσουν να βλέπονται. Ομως εκείνη, προκειμένου να τον ξαναδεί, λίγες μέρες αργότερα του τηλεφωνεί και του εκμυστηρεύεται ότι μόλις έχει πάρει κάποια στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του!

Ετσι η κοπέλα πηγαίνει στο ξενοδοχείο του Βίκου, αλλά το ψέμα της σύντομα αποκαλύπτεται. Εκείνος έξαλλος την κατηγορεί ότι λέει ψέματα και τη ρωτάει τι ζητάει και αν πρόκειται για εκδίκηση!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Τότε εκείνη ορμάει και τον φιλάει στο στόμα. Ο Βίκος ανταποκρίνεται και οι δυο τους καταλήγουν να φιλιούνται με πάθος. Μια παράδοξη σχέση ξεκινάει και οι ισορροπίεςθα διαταραχθούν.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA