Η κίνηση του Πέτρου να φιλήσει ξανά την Ελισάβετ γίνεται αντιληπτή από τον Γεράσιμο στο Μαύρο Ρόδο, ο οποίος και αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τη φίλη του. Του τονίζει ότι της προκαλεί μεγάλο κακό και εκείνος του λέει ότι η Ελισάβετ πρέπει να φύγει γρήγορα από εκεί!

Τα δύο αγόρια έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Αργότερα ο Πέτρος πηγαίνει στο Μοναστήρι, αλλά εκεί τον περιμένει μια έκπληξη. Η ηγουμένη τού απαγορεύει να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Ο Γεράσιμος ζητάει από την ηγουμένη να της μιλήσει και την ενημερώνει για τους πονηρούς σκοπούς που έχει ο Πέτρος για την Ελισάβετ.

Της λέει ότι πρέπει να γυρίσει γρήγορα στο μοναστήρι γιατί κινδυνεύει από την αμαρτία που την περιτριγυρίζει.

Τότε εκείνη μαζί με τον μητροπολίτη στη σειρά του MEGA, αποφασίζουν την επιστροφή της κοπέλας στο μοναστήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου.

Ομως και ο Καστρινός ψάχνει τρόπους για να φέρει τον γιο του πίσω στην Πάτρα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για το νέο μαγαζί που θα ανοίξει. Κατά την επιστροφή του από τη Γερακιανή εμπλέκεται σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο Πέτρος μαθαίνει τα νέα αφού τον ενημερώνει η Αλεξία και εκείνος αναγκάζεται να γυρίσει πίσω αποχαιρετώντας την Ελισάβετ για πάντα και της ζητά να ξανασκεφτεί την απόφαση που έχει πάρει.

Την ίδια ώρα, η Αγγελική -που δεν γνωρίζει ακόμα για το τροχαίο-, καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι και από την κόρη της και συναντάει τον Βίκο, που της ετοιμάζει μια έκπληξη. Ομως, τα σχέδιά του ανατρέπονται όταν ενημερώνεται από τον Παράσχο για το ατύχημα του Καστρινού. Ποιος τελικά ευθύνεται για το τροχαίο ατύχημα του Θέμη; Ήταν πετυχημένο το σχέδιο εξόντωσης του Βίκου ή μήπως ο Θέμης είναι τόσο αδίστακτος που έστησε ο ίδιος το τροχαίο για να αναγκάσει τον γιο του να επιστρέψει;

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις του Κώστα-Νέο σχέδιο από την Καλλιόπη!

Αλλαγή ώρας: Πότε αλλάζουν τα ρολόγια – Πάμε σε χειμερινή ώρα

Παγιδευμένοι: Η Άννα σε τραγική κατάσταση-Θα μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της;