Η Αλεξία έχει αρχίσει πλέον να υποπτεύεται τον Βίκο στο Μαύρο Ρόδο και αφορμή γι’ αυτό θα σταθεί η εξαφάνιση της Κύρας. Η νεαρή κοπέλα είναι έτοιμη να αφήσει στην άκρη τον έρωτα και να κάνει έρευνα που θα αποκαλύψει την αλήθεια.
Κι ενώ ο Βίκος είναι σίγουρος πως έχει αποπροσανατολίσει τον Θέμη στο θέμα του δολοφόνου της Αγγελικής με τη βοήθεια της Βέτας, η Κύρα από την άλλη συνεχίζει να έχει τις αμφιβολίες της. Μάλιστα λέει τις σκέψεις της στον Καστρινό και τον προειδοποιεί να βρει ποιος σκότωσε την κόρη της γιατί θα πει όσα ξέρει και δεν γνωρίζει για πόσο θα είναι ζωντανή!

Ο Βίκος που μαθαίνει τις κινήσεις της Kύρας, ενοχλείται και πάει στο σπίτι της αποφασισμένος να βάλει τέλος σε αυτή την υπόθεση. Εκείνη τον ρωτάει πώς τολμάει να πηγαίνει σπίτι της και του λέει να φύγει!

Εκείνος βάζει το χέρι να την εμποδίσει και στη συνέχεια την απειλεί με το όπλο του. Τον ρωτάει αν τη σκοτώσει και εκείνος της λέει απ ότι φαίνεται ναι, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσουν και της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του στον φόνο της κόρης της. Της λέει ότι δεν είχε σκοπό να τη βλάψει ούτε αυτή ούτε και τον εγγονό της αλλά τα πράγματα ξέφυγαν από τον τον Σέρβο!
Εκείνη δεν την ενδιαφέρει τι έγινε αλλά το αποτέλεσμα, που είναι να θρηνεί την κόρη της. «Τώρα σήκω και ακολούθησέ με», της λέει και εκείνη κάνει να του ξεφύγει, αλλά εκείνοs την πυροβολεί και την κρύβει τραυματισμένη σ’ ένα δικό του μέρος.

Η εξαφάνιση της Κύρας κινεί τις υποψίες όλων. Η Αλεξία πάει να τη δει, αλλά βρίσκει κηλίδα αίματος στα σκαλιά του σπιτιού της γιαγιάς της και ανησυχεί πολύ. Χτυπάει την πόρτα, αλλά μάταια, κανείς δεν της ανοίγει. Τελικά καταφέρνει να μπει μέσα, αλλά και πάλι δεν βρίσκει κανέναν. Ξαφνικά ακούει κλειδί στην πόρτα και πιστεύει ότι θα μπει η Κύρα, αλλά βλέπει μπροστά της τον Βίκο. Εκείνος απαντά στις ερωτήσεις της για το πώς βρέθηκε εκεί πως δήθεν η Κύρα τον ενημέρωσε ότι κινδυνεύει και πήγε εκεί για να τη βοηθήσει. Ομως, η Αλεξία δεν πείθεται και αρχίζει πλέον να υποπτεύεται ότι πίσω από την εξαφάνιση της γιαγιάς της κρύβεται ο Βίκος. Του λέει ότι δεν της κολλάνε αυτά που λέει αλλά εκείνος καταφέρνει να την τουμπάρει και να την ηρεμήσει. Ή έτσι τουλάχιστον του δείχνει εκείνη, μια και αρχίζει πλέον να ξυπνάει από τον λήθαργο του έρωτά της για εκείνον και να βλέπει πιο καθαρά τα πράγματα.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς-Ποιοι υποφέρουν και ποιοί παντρεύονται!

Τι αλλάζει άμεσα στον Ολυμπιακό…

Μαύρο Ρόδο: Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;