Ο Σαράντος στο Μαύρο Ρόδο είναι σίγουρος πως στην Παλιόβρυση βρίσκεται το μυστικό με την εξαφάνιση του πατέρα του και το νούμερο ένα ύποπτος για εκείνον είναι η μοναχή Αυξεντία. Από την άλλη, εκείνη τρέμει μήπως τελικά μέσω του διαγωνισμού ο Σαράντος πάρει τα κτήματα στην περιοχή, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί και το θανάσιμο μυστικό με τον θάνατο του πατέρα του. Πάει στο μέρος όπου βρίσκεται θαμμένος και προσπαθεί μόνη της μ’ ένα φτυάρι να ανοίξει τον λάκκο και να πάρει από εκεί τα κόκαλα του Διακοσάββα. Ομως καταλαβαίνει πως δεν μπορεί μόνη της να κάνει αυτή τη δουλειά και ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη -που γνωρίζει την αλήθεια- να ξεθάψουν τον Διακοσάββα. Πάνω στον πανικό της ξεχνάει εκεί στο χωράφι κάποια αντικείμενα, τα οποία βρίσκει ο Σαράντος και είναι αποφασισμένος να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.

Ο Παράσχος στο μεταξύ στη σειρά του MEGA, ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού, την ώρα που ο τελευταίος έχει καταλάβει πως κάποιος σπιούνος υπάρχει στην ομάδα του. Στο μεταξύ, η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κύρα. Εκείνη μάλιστα της προτείνει να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να ηρεμήσει. Εκείνη όμως αντιδρά και της λέει ότι δε γίνεται τώρα. Ωστόσο η Κύρα της εξηγεί ότι θα προσποιηθεί ότι θα φύγει αλλά στην  πραγματικότητα θα μείνει εδώ.

Έτσι κανονίζουν να πουν πως δήθεν πήγε στο Παρίσι ταξίδι. Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου για το πώς έχασε την Αγγελική με το GPS που της έχει βάλει στο αμάξι και του ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το εν λόγω ταξίδι της γυναίκας του.

Στο μεταξύ, πάει να βρει την Κύρα για να πάρει απαντήσεις από εκεί, αλλά βλέπει τον Βίκο να την επισκέπτεται! Στο μυαλό του τριγυρνάνε πολλές σκέψεις και η συνάντηση του Θέμη με τον Βίκο θα πάρει επικίνδυνη τροπή καθώς για άλλη μια φορά οι δύο άντρες θα βγάλουν τα όπλα!

Οι δύο άντρες παλεύουν και ο Θέμης χάνει την ψυχραιμία του, βγάζει το όπλο του και πυροβολεί τον Βίκο στο χέρι. Όμως, δεν μένει μόνο σε αυτό. Ζητάει από τον Παράσχο να αποδείξει την αφοσίωσή του σε εκείνον, σέρνοντας τον Βίκο τραυματισμένο. Όπως και γίνεται. Φυσικά, η παραπάνω εξέλιξη θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τον άντρα νονό της νύχτας.

Η Αλεξία για πρώτη φορά έρχεται σε επαφή με την πραγματική δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. 

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Πάλι κόβουν επεισόδιο-Αυτός είναι ο λόγος!

Σκύλος κάνει ντρίπλες με μπάλα και γίνεται viral! (vid)

Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης σπάει στο ξύλο την Ολυμπία-Καίει τα κτήματα των Στεφανέων