Μία επική σκηνή πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο Μαύρο Ρόδο του Mega όπου ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου ξανασυναντιούνται μετά τις Άγριες Μέλισσες ως Θέμης Καστρινός και ηγουμένη Φιλαρετή αντίστοιχα.

Η νέα επαγγελματική τους συνάντηση τους βρίσκει σε δύο αρκετά διαφορετικούς ρόλους με ελάχιστες σκηνές μεταξύ τους, όμως όπως οι δυο τους δηλώνουν τους κάνει χαρούμενους να βρίσκονται ξανά μαζί. Σύντομα, μάλιστα, θα δούμε την πρώτη κοινή σκηνή των δυο τους η οποία αναμένεται να τραβήξει όλη την προσοχή ιδιαίτερα των φανς των «Μελισσών» οι οποίοι αναμένουν με αγωνία τον «Δούκα» και τη «Μυρσίνη» ξανά μαζί!

Οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» όπου αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους, το Μαύρο Ρόδο και την πρώτη του σκηνή μαζί.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε και για την εμπειρία της από ένα μοναστήρι στο Ρέθυμνο όπου και έμεινε προετοιμαζόμενη για τον νέο της ρόλο ως ηγουμένη κάνοντας μάλιστα όλη την καθημερινότητα των καλογριών. Όπως δήλωσε δε θα μπορούσε ποτέ ως κοσμικός άνθρωπος να έχει μόνιμα αυτή τη ζωή ωστόσο απόλαυσε την εμπειρία της ενώ γνώρισε την ηγουμένη Θέκλα από την οποία έμαθε πολλά, ένα εξ αυτών και το πως να βάζει το μαντήλι σωστά.

Μαύρο Ρόδο: Η ιστορική συνάντηση ηγουμένης – Θέμη που θα κάνει χαμό

Το πρώην δυναμικό ζευγάρι του Διαφανιού, θα έχει σύντομα την πρώτη του κοινή σκηνή στη σειρά του Mega όταν ο Θέμης θα βρεθεί στο μοναστήρι προσπαθώντας να πείσει την ηγουμένη να διώξει τον γιο του Πέτρου από τις εργασίες ώστε να γυρίσει στο πλευρό του.

O Θέμης, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Κακούρης, θα μπει στο μοναστήρι με ύφος «ποιος είναι το αφεντικό εδώ;» λες και κάνει δουλειές στη νύχτα. Μασώντας την τσίχλα του δεν καταλαβαίνει από τίτλους και τοποθεσία και κάποια στιγμή λέει στις μοναχές «Καμιά εδώ μέσα που να έχει λίγο μυαλό υπάρχει; Φιλικά ρωτάω.»

Ο διάλογος λέξη προς λέξη Θέμη – Ηγουμένης Φιλαρετής – Αυξεντίας:

Ο Θέμης αφού περιμένει ώρα την ηγουμένη ετοιμάζεται να φύγει όταν εμφανίζεται η ηγουμένη με την Αυξεντία

Ηγουμένη: Καλωσήρθατε στο μοναστήρι μας
Θέμης: Άλλη μια φορά χρειάστηκε να περιμένω τόσο, αλλά τότε περίμενα τον υπουργό.

Ηγουμένη: Η δική μας ζωή βασίζεται στην υπομονή. Αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο διαφορετικά.
Θέμης: Μην το αναλύσουμε όμως γιατί εγώ δεν έχω υπομονή.
Ηγουμένη: Η υπομονή είναι προτέρημα, περιορίζει τα πάθη και παρηγορεί τον άνθρωπο.
Θέμης: Θα κόψεις όποια επαγγελματική σχέση έχεις με τον γιο μου! Μαχαίρι!
Αυξεντία: Χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας σας παρακαλώ!
Θέμης: Σου είπανε ποιος είμαι φαντάζομαι.
Ηγουμένη: Λυπάμαι αλλά θα ήταν εξαιρετικά αγενές να διώξω τον γιο σας από τον οίκο του Θεού χωρίς καμιά αφορμή. Δε φτάνει που δέχτηκε να μας εξυπηρετήσει.

Θέμης: Επείγει να γυρίσει στην Πάτρα, τι δεν καταλαβαίνεις; Μου πάει κόντρα ότι τάχα μου έχει δουλειές.. Ποιες είναι οι δουλειές; Να κάνει μετρήσεις στα ντουβάρια σου; Έχουμε επιχειρήσει στην Πάτρα, εκεί έπρεπε να είναι τώρα όχι στα βουνά!

Ηγουμένη: Η κατανόηση και η φιλοξενία του μοναστηριού μας παύουν να υφίστανται όταν μας αντιμετωπίζουν με απαξιωση.
Θέμης: Τι πράγμα;
Ηγουμένη: Δε θα ήθελα να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση.

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη τα «χάνει» από τις αποκαλύψεις του Γεράσιμου

Η MEGA-λη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά

Φλόγα και άνεμος: Ο Παπανδρέου εξορίζεται στα Κύθηρα – Χρεοκοπεί η οικογένεια του