Η Ολυμπία πέφτει θύμα κακοποίησης στη σειρά Η Γη της Ελιάς απο τον Παναγιώτη. Η Χάιδω με τη Μαργαρίτα γίνονται μάρτυρες ενός περιστατικού ενδοοικογενειαής βίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι την Ολυμπία και τον Παναγιώτη, ο οποίος εργάζεται στα κτήματα των Στεφανέων. Τόσο η Χάιδω όσο και η Μαργαρίτα γίνονται έξαλλες με αυτό που έγινε μπροστά στα μάτια τους και προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία να καταγγείλει τον Παναγιώτη, τον σύζυγό της. Εκείνη όμως φοβάται.

Στο μεταξύ η Χάιδω που δεν μπορεί να ανεχτεί αυτή τη συμπεριφορά, πόσω μάλλον από τον εργάτη της, αποφασίζει να δράσει και απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο. Εκείνος έξαλλος ξεσπά βίαια στην Ολυμπία, τη βρίζει και τη χτυπάει άσχημα. Η κοπέλα με κλάματα τρέχει στη Μαργαρίτα για βοήθεια. Η Μαργαρίτα φυσικά φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί για άλλη μια φορά να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της.

Την ίδια στιγμή στη σειρά του MEGA, τόσο η Χάιδω όσο και η Μαργαρίτα πάνε και πιάνουν τον Παναγιώτη και τον απειλούν ότι αν δεν σταματήσει να κακοποιεί τη γυναίκα του θα τον χώσουν στη φυλακή! Αυτός όμως είναι αμετανόητος και απειλεί θεούς και δαίμονες!

Παρότι έχουν γίνει όλα αυτά και ο Παναγιώτης έχει προειδοποιηθεί, συνεχίζει να κάνει τα ίδια. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από το Παναγιώτη, που τη χτυπάει αλύπητα. Η Ολυμπία έντρομη το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι τα Μαργαρίτας, αρχικά και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται.

Ωστόσο, μετά από πολλά αποφαασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Λίγο μετά ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο. Εκεί του φωνάζει και τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά. Ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη, πιέζει για μια ακόμα φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει, αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Τελικά ο Παναγιώτη αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία και ξεκινά από του Στεφανέους. Βάζει φωτιά στο θερμοκήπιό τους καταστρέφοντας την περιουσία τους.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το λάθος του Ανδρέα Γεωργίου-Αντιδρούν οι τηλεθεατές

Σκύλος κάνει ντρίπλες με μπάλα και γίνεται viral! (vid)

Σκάνδαλο με την Δανάη Μπάρκα: Ανάμεσα σε δύο άντρες; (φώτο)