Σαν βόμβα θα σκάσει η είδηση στη σειρά Μαύρο Ρόδο ότι η Όλγα είναι κόρη του Θέμη Καστρινού και φυσικά κανείς δε θα βγει αλώβητος από αυτή την αποκάλυψη. Πώς όμως συνδέεται η Πολυξένη με τον Θέμη; Και ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης Πέτρου-Όλγας;

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο είδαμε την Όλγα που πάει στο χωριό Γερακιανή απ όπου κατάγεται, μαζί με την παρέα της για να περάσουν ένα τριήμερο μακριά από την πόλη. Συνδυαστικά είναι και τα γενέθλια της κολλητής της Αλεξίας και έτσι αποφάσισαν όλοι μαζί να τα περάσουν κάπως διαφορετικά. Ωστόσο η έννοια η μεγάλη της Ολγας είναι να βρεθεί μόνη της με τον Πέτρο, με τον οποίο είναι ερωτευμένη και θέλει να γίνουν ζευγάρι. Οταν φτάνουν λοιπόν στο χωριό Γερακιανή, η Ολγα προσπαθεί να κερδίσει τον νεαρό πλούσιο γόνο, ενώ έχοντας μιλήσει σχετικά γι’ αυτόν στη μητέρα της, η Πολυξένη της απαντάει: «Ομορφο παλικάρι, αλλό κράτα μικρό καλάθι. Οι όμορφοι φέρνουν και προβλήματα», τη συμβουλεύει, χωρίς να ξέρει καμία από τις δύο πως αυτό σύντομα θα βγει αληθινό. Στα γενέθλια της Αλεξίας αποκαλύπτεται στην Πολυξένη το ποιανού γιος είναι ο Πέτρος και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Χλωμιάζει και δεν αισθάνεται καλά. Φεύγει σαν κυνηγημένη για το σπίτι με την πρόφαση πως έχει μια δουλειά. Αργότερα συμβουλεύει την Ολγα να πάψει να διεκδικεί τον Πέτρο: «Δεν είναι για εσένα αυτό το αγόρι, μείνει μακριά του και κοίτα να βρεις κάποιον άλλον», της τονίζει και η νεαρή αντιδράει: «Τι σ’ έπιασε; Μύγα σε τσίμπησε; Εμένα μου αρέσει και θέλω να είμαι μαζί του». « Τι δουλειά έχεις εσύ με μια τέτοια οικογένεια; Μόνο προβλήματα και πόνο θα έχεις!»

Η Πολυξένη δεν μπορεί με τίποτα να ηρεμήσει και η σκηνή κάνει flashback, τότε που η ίδια εργαζόταν στο μαγαζί του Θέμη. Οι δυο τους είχαν αναπτύξει ερωτική σχέση, μόνο που ο έρωτας ήταν μονόπλευρος από εκείνη. Εκείνος δεν είχε σκοπό να χαλάσει τον γάμο του για κανέναν λόγο, ακόμα κι αν προέκυπτε κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Έτσι και έγινε. Η Πολυξένη μαθαίνει πως είναι έγκυος και προκειμένου να μην την πιέσει να κάνει έκτρωση, μάζεψε τα πράγματά της και εξαφανίστηκε από τη ζωή του για πάντα. Αλλαξε πόλη, άλλαξε δουλειά και έκρυψε απ’ όλους το αμαρτωλό παρελθόν της. Εγινε φίλη με την Ισμήνη, τη μητέρα τηs Ελισάβετ, η οποία και τη βοήθησε στο μεγάλωμα της Ολγας της. Μέχρι που Ισμήνη ανακάλυψε πως η Πολυξένη ήταν «φίδι» και παρέσυρε ερωτικά τον άντρα της, τον Λευτέρη, και που στο τέλος πάνω σ’ έναν καβγά τους η Ισμήνη  χτύπησε θανάσιμα το κεφάλι της.

Ο Πέτρος, με αφορμή τις ζημιές στο μοναστήρι απ τον σεισμό, μένει στη Γερακιανή, ενώ οι φίλοι του επιστρέφουν στην Πάτρα. Ομως ο Θέμης περιμένει το γιο του για να υπογράψει τα συμβόλαιο για το νέο μαγαζί που ανοίγει. Έτσι αποφασίζει να πάει ο ίδιος στο χωριό για να τον φέρει πίσω. Ο πρώτος άνθρωπος που συναντάει όταν πηγαίνει εκεί είναι η Πολυξένη. Μέσα από αυτή τη συνάντηση θα ακολουθήσουν κι άλλες ενώ κοινός στόχος είναι η απομάκρυνση του Πέτρου από την Ελισάβετ. Κάποια στιγμή όμως το μυστικό για το ποιος είναι ο πατέρας της Όλγας θα μαθευτεί και όλα θα αλλάξουν στη σειρά του MEGA!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Κλέλια τσακίζει την ψυχολογία του Θάνου

Ακρίβεια: Έκρηξη των τιμών – Πόσο αυξήθηκαν 4 βασικά προϊόντα

Ειδικός φόρος τηλεόρασης σε Cosmote TV και NOVA…στο απυρόβλητο οι πλατφόρμες streaming