Ο Πέτρος συναντάει την Ελισάβετ στη σειρά Μαύρο Ρόδο του MEGA και προσπαθεί να της μιλήσει για πρώτη φορά. Από την άλλη, ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει γιο λίγο τα ράσα αλλά η ίδια αρνείται.

Ο Θέμης ψάχνει παντού την Αγγελική που λείπει πάλι από το σπίτι και αρχίζει να εξοργίζεται. Εκείνη βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου συναντάει τον εραστή της, τον Βίκο.

Στο μεταξύ ο Θέμης ανακαλύπτει πως η γυναίκα του είναι στο ξενοδοχείο και σπεύδει εκεί. Ο Biκoς το μαθαίνει και φροντίζει με την Αγγελική να του ρίξουν στάχτη στα μάτια. Κι ενώ ο Καστρινός προσπαθεί να βρει την άκρη, ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδιο για να μη φτάσει, στην αλήθεια. Η Αλεξία θα έχει μια συνάντηση με την Ελισάβετ που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση, ενώ ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μια συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό. Στο μεταξύ η συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ δεν εξελίσσεται καλά και ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να της μιλήσει για να την ηρεμήσει.

Έπειτα όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας για τα γενέθλια της Αλεξίας. Κι ενώ το χωριό εντυπωσιάζεται με την έκπληξη του Θέμη στην κόρη του εκείνη δυσανασχετεί.

Η Πολυξένη που συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το παρελθόν της συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί.

Ο Πέτρος από την άλλη αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι. Η Ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία της Ελισάβετ όμως ποιο τρομερό μυστικό φυλά  Αυξεντία για τη νύχτα που έφτασε στο μοναστήρι η Ελισάβετ και τη στοιχειώνει ακόμα;

Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι το παρελθόν είναι πίσω και ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στο χοιροστάσιο. Ο Θέμης, που δνε πιστεύει τα λεγόμενα της γυναίκας του για το ξενοδοχείο, ψάχνει να δει τι έγινε με τις κάμερες. Παράλληλα θα βγει στο φως το μυστικό που συνδέει τον Θέμη με την Πολυξένη ενώ ο Πέτρος μένει πρώτη φορά μόνη με την Ελισάβετ.
Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Παντρεμένος ο Ντίνος – Απόπειρα αυτοκτονίας του Πάρη – Σε σοκ η Αμαλία

Εκ των υστέρων «αντάρτικο» από την Ματίνα Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους»

Τρία Μίλια: Αυτό το αντάλλαγμα ζητά ο Μάρκος από τον Τίμο για την αποφυλάκιση του