Καθώς όλοι στο χωριό ψάχνουν για την Αυξεντία στη σειρά Μαύρο Ρόδο, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Σταυρίνος με τη Γιάννα που πάνε στο δάσος για να βρουν κάποιο στοιχείο από εκείνη.

Η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι τεταμένη και οι μπηχτές που ρίχνει ο ένας στον άλλον βαραίνουν κι άλλο το κλίμα. Όμως, εκεί στην ερημιά και εντελώς μόνοι τους, κάποια στιγμή οι δυο τους έρχονται κοντά και φιλιούνται με πάθος. Εκείνος της λέει να πάνε να φύγουν μαζί μακριά από όλους  και να ζήσουν επιτέλους  το όνειρό τους. Μάλιστα της λέει να το κάνουν τώρα αφού ποτέ δεν είναι αργά!

Εκείνη δέχεται, αν και είναι μαγκωμένη για το τι θα συμβεί με τον Σαράντο και την Τασούλα. Κάποια στιγμή εκείνη τραυματίζεται μέσα στα σκοτάδια στο δάσος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο για να της παραχθούν οι πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα, ο Σταυρίνος θα συναντήσει την Τασούλα και θα της ανακοινώσει τα σχέδιά του! Της λέει ότι αυτή είναι ό,τι καλύτερο έχει τύχει στη ζωή του αφού τον κάνει χαρούμενο, και το ξέρει ότι είναι μοναδικό πλάσμα. Της αποκαλύπτει όμως ότι σκέφτεται να φύγει από τη Γερακιανή, να αρχίσει τη ζωή του από το μηδέν!

Της λέει πως όσο μένει εκεί μένει πίσω η ζωή του κι εκείνος έχει όνειρα για όσα στερήθηκε τόσα χρόνια.

Μόνο που εκείνη του προτείνει να τον ακολουθήσει όπου κι αν πάει, χαλώντας τα σχέδια που κάνει με τη Γιάννα.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Πλησιάζει το τέλος του Σπύρου-Ανατροπή με τις αποκαλύψεις!

Στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου άνετοι που ήδη άνοιξε θέμα με τον Μπακαμπού

Αυτή η νύχτα μένει: Συμμαχία που θα προκαλέσει χαμό-Χρήστος και Στρατής κατά της Μαρίνας!