Από την πρώτη στιγμή που εντοπίζεται το πτώμα του Κοσμά στη σειρά Παγιδευμένοι, οι έρευνες για το ποιος είναι ο δολοφόνος του παίρνουν φωτιά! Ο Ανδρέας είναι αποφασισμένος να φτάσει στη λύση της υπόθεσης και γρήγορα διαπιστώνει πως στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο Σπύρος.

‘Οσο συνεχίζει τις έρευνες, οι υποψίες του ενισχύονται όλο και περισσότερο, ενώ ταυτόχρονα και ο Σταύρος μαθαίνει μια πληροφορία που τον οδηγεί στο ίδιο συμπέρασμα. Χωρίς να αφήνει τον χρόνο να περνάει, ο Ανδρέας αποκαλύπτει στον Σταύρο πως θεωρεί ότι ο Σπύρος εμπλέκεται στη δολοφονία του πατέρα της Άννας.

Και μόνο σε αυτήν την πιθανότητα, οι δυο τους χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, καθώς δεν θέλουν να πιστέψουν κάτι τέτοιο. Το σοκ είναι τεράστιο, ωστόσο προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους προκειμένου να ανακαλύψουν αν οι υποψίες τους είναι αληθινές. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέκο, ο οποίος είναι πρόθυμος να του αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που οδηγούν στην αθωότητα του Δαμιανού.

Με τις αποδείξεις να είναι ακράδαντες, ο Δημήτρης αναγκάζεται να παραδεχθεί πως ο Αλέκος έχει δίκιο και ότι ο Δαμιανός δεν εμπλέκεται στον φόνο του Κοσμά.

Ο Σπύρος, από την άλλη, συνειδητοποιώντας πως σε περίπτωση που ο γιος του μοιραστεί τα όσα έμαθε με τον Σταύρο και τον Ανδρέα δεν θα αργήσουν να φτάσουν στα ίχνη του, τρομοκρατείται. Κι ενώ ο φόβος έχει κυριεύσει τον Σπύρο, ο Σταύρος και ο Ανδρέας συνεχίζονταςτις έρευνες για την ενοχή του βρίσκουν ένα στοιχείο που τους αφήνει εμβρόντητους. Παράλληλα, η ‘Αννα, παρότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της, δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει την απώλειά του. Κάθε σκέψη της είναι γύρω από εκείνον, με την ψυχολογία της να είναι σε άσχημη κατάσταση.’Οσο όμως και αν προσπαθεί να φανεί δυνατή, δεν τα καταφέρνει, με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να καταρρεύσει. Η κοπέλα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, γεγονός που προκαλεί ανησυχία σε όλους τουςδικούςτης, που αγωνιούν να μάθουν τι της συμβαίνει.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το «καυτό» πλάνο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου! (pic)

Ήταν εκπληκτικός στη Λεωφόρο! Τι θα κάνει η ΑΕΚ με 9άρι το καλοκαίρι!

Τέλος η Φαίη Σκορδά…