Η αποκάλυψη ότι η Μαρίνα είναι ζωντανή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, έχει συγκλονίσει συθέμελα τόσο τον Χρήστο όσο και τον Στρατή.

‘Οσα πρόκειται να συμβούν στη συνέχεια στη ζωή των ηρώων της σειράς  του ALPHA είναι για άλλη μία φορά άκρως ανατρεπτικά. Ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κρατήσει μακριά από την οικογένειά του αλλά και την πόλη τη Μαρίνα. Συναντάει λοιπόν τον Στρατή, ο οποίος είναι εξαγριωμένος από την ώρα που είδε τη γυναίκα μπροστά του. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι τόσο καιρό θρηνούσε για τον θάνατό της και εκείνη ήταν ζωντανή.

Ο Χρήστος, για να καταφέρει να ηρεμήσει τον εξαγριωμένο επιχειρηματία και να τον πάρει με το μέρος του, αναγκάζεται να του αποκαλύψει τη δική του αλήθεια και του εξιστορεί όσα ακολούθησαν μετά τη διάσωση της Μαρίνας, τα οποία κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Στρατής, αφού μαθαίνει τα πάντα για τη Μαρίνα, συμφωνεί με τον πρώην δήμαρχο και υποψήφιο βουλευτή ότι η επιστροφή της γυναίκας που τους σημάδεψε πρόκειται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα και μεγάλη ταραχή στη ζωή τους.

Αποφασίζουν, λοιπόν, από κοινού να συμμαχήσουν κατά της Μαρίνας για να την κρατήσουν μακριά από το Αγρίνιο. Ωστόσο, οι εξελίξεις τούς προλαβαίνουν. 0 παπα-Ντανίλος ενημερώνει την τελευταία ότι έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό ότι είναι ζωντανή, γεγονός που την οδηγεί σε μία βεβιασμένη απόφαση. Αν και σκόπευε να επιστρέψει σιγά-σιγά ξανά στη ζωή των παιδιών της, η Μαρίνα φεύγει εσπευσμένα από την Αθήνα και φτάνει τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας στο Αγρίνιο με σκοπό να αποκαλύψει σε όλούς τη δική της αλήθεια.

Ο παπάς προσπαθεί να την ηρεμήσει, ενώ ο Χρήστος μαθαίνει τις προθέσεις της και σπεύδει να προλάβει το νέο κακό που πρόκειται να συμβεί στην οικογένειά του. Στο μεταξύ, ο Στρατής είναι απόμακρος και λιγομίλητος και η συμπεριφορά του προβληματίζει τους πάντες στο «Όνειρο» και κυρίωςτη Ζέτα, που ψάχνει τρόπους να τον προσεγγίσει!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το «καυτό» πλάνο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου! (pic)

Ήταν εκπληκτικός στη Λεωφόρο! Τι θα κάνει η ΑΕΚ με 9άρι το καλοκαίρι!

Τέλος η Φαίη Σκορδά…