Από τη μέρα που άκουσε τον Βίκο με τον Δαμαλά στο Μαύρο Ρόδο να μιλάνε για τον Σέρβο που σκότωσε την Αγγελική, η Κύρα ήταν πλέον σίγουρη για την ενοχή του Βίκου. Παρά το γεγονός πως εκείνος τη διαβεβαίωνε πως δεν έχει καμία ανάμειξη, εκείνη δεν τον πίστεψε ποτέ. Ομως και εκείνος από τον πλευρά του ήταν καχύποπτος μαζί της και είχε στραμμένο το βλέμμα του πάνω της. Ο μεγάλοs θυμός για την Κύρα έρχεται όταν καταλαβαίνει πως η Αλεξία διατηρεί κρυφή σχέση μαζί του. Μια υποψία που ο Παράσχος της επιβεβαίωσε. «Πρέπει να μου πεις όλα όσα ξέρεις για τον Βίκο και τη σχέση του με τη δολοφονία της κόρης μου», του είχε πει και εκείνος απέφευγε να της απαντήσει. Κι αυτό γιατί είχαν συνεννοηθεί με τον Βίκο να ρίξουν το φταίξιμο της δολοφονίας σ’ έναν άλλο επιχειρηματία με τον οποίο ο Θέμης είχε κόντρα. Κι αυτό γιατί στο παρελθόν αυτός και ο Καστρινός διεκδικούσαν το νυχτερινό κέντρο που πλέον ανήκει στον Θέμη. Η Κύρα είναι αποφασισμένη να φτάσει ω το τέρμα και να μάθει όλη την αλήθεια…

Η Κύρα έχει σκοπό να φτάσει στην αλήθεια είτε με τη βοήθεια της Θάλειας και του Παράσχου είτε μόνη της. Κι εφόσον βλέπει «τοίχο» από τους άλλους δύο, αποφασίζει να δράσει μόνη της. Και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει! Η Κύρα κρατάει πλέον στα χέρια της βασικά στοιχεία που ενοχοποιούν τον Βίκο για την ανάμειξή του στη δολοφονία της κόρης του.Ο Βίκος έδωσε την εντολή να πυροβολήσει ο Σέρβος, λέει ο Δαμαλάς στην Κύρα. Μόνο που ο Βίκος που έχει μάτια παντού μαθαίνει για τη συνάντηση των δυο τους και αποφασίζει να τους βγάλει από τη μέση. Κάνει την αρχή με τον Δαμαλά που βάζει να τον «φάνε» στο κελί του, ενώ στη συνέχεια κάνει μια επίσκεψη στην Κύρα. Εκείνη του λέει να φύγει γιατί πια ξέρει την αλήθεια ότι εκείνος δολοφόνησε την κόρη της και του ορκίζεται ότι θα τον τελειώσει!

Εκείνος για να της κλείσει το στόμα τη σκοτώνει επιτόπου! «Κρίμα, γιατί σε συμπαθούσα», μονολογεί ο ίδιος και φεύγει φροντίζοντας να μην αφήσει ίχνη πίσω του. Η είδηση του θανάτου της Κύρας προκαλεί αναστάτωση και μεγάλο Θρήνο στην οικογένεια Καστρινού. Ολοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο να τη σκοτώσει κάποιος, ενώ ο Παράσχος, η Θάλεια και η Αλεξία υποψιάζονται το ίδιο πρόσωπο: Τον Βίκο! Και η Κύρα όμως είχε φροντίσει να πάρει τα μέτρα της και να αφήσει σε ασφαλές μέρος όλες τις αποδείξεις για την ενοχή του Βίκου στη δολοφονία της Αγγελικής.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε απόσπασμα της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Μόνο έτσι θα γύριζε ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έτσι θα καταστρέψει τη Βικτώρια ο Χρηστίδης-Και ο Ντίνος ύποπτος για φόνο;

O Μητσοτάκης άφησε το παντελόνι του ξεκούμπωτο επίτηδες;