Ο Παράσχος, ύστερα από όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στο Μαύρο Ρόδο, θέλει να ξεμπλέξει άμεσα από τον κόσμο της νύχτας και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του! ‘Ομως τα σχέδιά του, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, θα ανατραπούν με τον χειρότερο τρόπο,  αφού η ζωή του θα κινδυνεύσει.

Όπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια, ένα βράδυ στο μαγαζί του Καστρινού τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Ο Θέμης παλεύει να βάλει μία τάξη, αλλά σύντομα η κατάσταση εκτροχιάζεται. Ο Παράσχος, όπως και άλλα πρόσωπα, εμπλέκονται σε μία αιματηρή συμπλοκή!

Ο άντρας, μάλιστα, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, δέχεται μία μαχαιριά και πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο Παράσχος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ στον κόσμο της νύχτας τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή. Συγκεκριμένα, αργότερα μέσα στη νύχτα, ένα πτώμα καταλήγει στα παγωμένα νερά του λιμανιού.

Ο λόγος για τον Μαγγίνα, ο οποίος κυνηγούσε το τελευταίο διάστημα με μένος τον Λουκά.

Στο μαγαζί του Καστρινού η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Ο Μαγγίνας έχει στριμώξει τον τρομοκρατημένο Λουκά πολύ άσχημα. Η Θάλεια προσπαθεί να βοηθήσει αλλά στην αντίδραση του Λουκά θα δει ένα πρόσωπο που δεν έχει δει ξανά. Σύντομα ο Θέμης θα προσπαθήσει να βάλει μια τάξη το μαγαζί του.  Ο Πέτρος υποφέρει αφού αδυνατεί να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ. Ο Σταυρίνος κάνει μία πρόταση στην Όλγα και ο Σαράντος στην Γιάννα. Σύντομα κάτω από την πόρτα του κελιού της η Ελισάβετ βρίσκει ένα φάκελο.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος οι φήμες για τον ΣΚΑΪ – Αυτό απόφασισε

Viral – TikTok: Η μητέρα που μεταφέρει τα τρία παιδιά της με ποδήλατο

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστεί;