Με ανατροπές στη στελέχωση της ομάδας προχωρά η προετοιμασία για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Μετά την έλευση της Φαίης Σκορδά, που θα αναλάβει τη ζώνη 10-12 τις καθημερινές, και τη μετακίνηση των «Αταίριαστων» στη ζώνη 12-2, η Μ. Μπακοδήμου, που προοριζόταν αρχικά για παρουσία στο καθημερινό πρόγραμμα, μετακομίζει το Σαββατοκύριακο. Αυτό προκάλεσε ανατροπές στην ομάδα της. Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε αρχικά συμφωνήσει να είναι μέλος του πάνελ της καθημερινής εκπομπής, μετά τη μετακίνησή τnς για το Σαββατοκύριακο, αποφάσισε να αποχωρήσει. Στο πλευρό της Μαρίας «κλείδωσε» η Μαριλού Ρεπαπή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις με άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η Παρθένα Χοροζίδου. Η τελική ομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.
Η ανακοίνωση από το κανάλι του Φαλήρου έγινε την περασμένη εβδομάδα και ανέφερε:

O ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Μαρία Μπακοδήμου στο δυναμικό του.

Πνευματώδης, πολυπράγμων, με ευφυές χιούμορ και έχοντας διαγράψει μια τηλεοπτική πορεία γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες, η Μαρία Μπακοδήμου έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι έχει κάνει.

Από τον Σεπτέμβριο, η Μαρία επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, για να μας συστήσει τα Σαββατοκύριακα, αλλιώς: ανατρεπτικά, σπαρταριστά και ευφάνταστα!

Ραντεβού με την Μαρία Μπακοδήμου την ερχόμενη σεζόν, στον ΣΚΑΪ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ προσέγγισε για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου τον Νικόλα Ράπτη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι παραμένει στον ΑΝΤ1. Κρούση έγινε και σε έναν ακόμα παρουσιαστή που έχει υπηρετήσει χιουμοριστικό περιεχόμενο και αυτός είναι ο Μάκης Παπασημακόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά λόγω συνεργασίας με την Cosmote TV. Στόχος είναι η προετοιμασία για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου να έχει στοιχεία κωμικά και σατιρικά, θυμίζοντας προηγούμενες εκπομπές της στο Star. Ένα θέμα που προκύπτει είναι να μην μπει στα… χωράφια του Νίκου Μουτσινά.