Η Παρθένα Χοροζίδου σκόρπισε το κέφι και την ζωντάνια στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα!» της εκπομπής του MEGA.
Η πασίγνωστη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου με τίτλο «Τι ζούμε ρε;;;». «Η Δήμητρα δεν έχει αφήσει χαρακτήρα και πληγή απείραχτη, τα έχει σκαλίσει όλα με χιούμορ», δήλωσε η ηθοποιός.

«Φοβήθηκα όταν άκουσα αυτά τα ονόματα», είπε για την παράσταση. «Λέω «τι ωραία, θα πάμε στην πρόβα και θα γελάμε σαν ηλίθιοι!». Είμαστε τόσο σοβαροί επαγγελματίες, να το πούμε αυτό στον κόσμο, δουλεύουμε πολύ σκληρά».

Η ίδια αναφέρθηκε και στο ζήτημα των κιλών και το shaming που μπορεί να δεχτεί κάποιος: «Ο καθένας πρέπει να έχει το κορμάκι που γουστάρει τους εαυτούς του και ο άλλος ας κάνει γαργάρα. Αν δεν του αρέσει να κοιτάει εκεί, να κοιτάει εκεί!», δήλωσε.

Ακόμη, ξεκαθάρισε πως με τον Χρήστο Χολίδη είναι μόνο φίλοι: «Είναι πολύ φίλος μου, να το καταθέσω, ο Χρήστος Χολίδης είναι ο καλύτερός μου φίλος. Καμιά φορά μου λέει «είπες τίποτα για μένα, που ρώτησαν για φίλους;» και λέω “Χρήστο, αν λέω για σένα, αρχίζουν συζητήσεις και δεν θέλω”».

Παρθένα Χοροζίδου: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: “Κάποια στιγμή ένιωσα ανασφάλεια σε φωτογράφιση με ένα σχόλιο. Δεν μπήκε καν μπροστά να μαλώσει και μετά δεν είχε το θάρρος να πει κάτι. Είναι που θα σε βρει.

Είναι μέρες που νιώθω πιο όμορφη από οποιονδήποτε κι είναι μέρες που λέω ασχολήσου με την δική σου μύτη, τα δικά σου μάτια, τα δικά σου μαλλιά και τα δικά σου κιλά. Είναι εποχές που αγχώνομαι πολύ και το φαγητό είναι η διαφυγή μου” ανέφερε η Παρθένα Χοροζίδου.