Ανατροπές στην πρωινή ζώνη μετά το «διαζύγιο» της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1, που προκαλεί ντόμινο εξελίξεων και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του Αμαρουσίου έκλεισε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, ώστε τη νέα σεζόν να παρουσιάζει την καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού. Η συμφωνία αυτή όμως βρήκε… εμπόδιο, καθώς λίγες ημέρες πριν ο ΣΚΑΪ είχε κλείσει και υπογράψει με τη Μαρία Μπακοδήμου, προκειμένου να βρεθεί στο «τιμόνι» της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής.’Ετσι, ο σταθμός του Φαλήρου και η Μπακοδήμου θα έπρεπε να αναθεωρήσουν το πλαίσιο συνεργασίας τους, ώστε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, αλλά και ένα late night talk show μία με δύο φορές την εβδομάδα, που ναι μεν ήθελαν από την αρχή και οι δύο πλευρές, αλλά δεν μπορούσε να γίνει, λόγω της καθημερινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Με τη μετακίνησή της όμως στα Σαββα-τοκύριακα η Μπακοδήμου μπορεί να έχει διπλό ρόλο στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας και την ψυχαγωγική εκπομπή αλλά και το βραδινό talk show.

Φαίνεται πως η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να αποχωριστεί, έστω για όσο διάστημα διαρκέσει, το ρόλο της σκληρής κριτή στο J2US και να αναλάβει έναν πιο ψυχαγωγικό αλλά και χιουμοριστικό ρόλο στη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ προσέγγισε για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου τον Νικόλα Ράπτη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι παραμένει στον ΑΝΤΙ. Κρούση έγινε και σε έναν ακόμα πα-ρουσιαστή που έχει υπηρετήσει χιουμοριστικό περιεχόμενο και αυτός είναι ο Μάκης Παπασημακόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά λόγω συνεργασίας με την Cosmote TV. Στόχος είναι η εκπομπή της  Μαρίας Μπακοδήμου να έχει στοιχεία κωμικά και σατιρικά, θυμίζοντας προηγούμενες εκπομπές της στο Star. Ενα θέμα που προκύπτει είναι να μην μπει στα… χωράφια του Νίκου Μουτσινά.

ΣΚΑΪ: Οι Αταίριαστοι θα «παίζουν» σε μεγαλύτερο γήπεδο

 

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στον ΣΚΑΪ αφού σε μεγαλύτερο… γήπεδο Θα παίζουνοι «Αταίριαστοι». Όχι, δεν το γύρισε στο ποδόσφαιρο το δημοσιογραφικό δίδυμο του καναλιού του Νέου Φαλήρου απλά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βγαίνουν από το μεγάλο στούντιο των Μελισσίων στο slot 10-12.

Μάλιστα η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου το δίδυμο Χρήστου Κούτρα -Γιάννη Ντζούνου να έχει τη δυνατότατα να παίζει… μεγαλύτερη τηλεοπτική μπάλα, με πιο πλούσια θεματολογία, η οποία θα ακουμπάει και στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.