Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια με την πολυαναμενόμενη σειρά του «Maestro», η οποία, προτού ακόμη προβληθεί ο πρώτος κύκλος της, έχει πάρει το πράσινο φως και για το δεύτερο! Η σειρά θα προβληθει από το MEGA.
Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην πιο ώριμη φάση του, μας ταξιδεύει στην Κέρκυρα, στους Παξούς και στις πιο ατμοσφαιρικές τοποθεσίες της Αθήνας, ξεδιπλώνοντας παράλληλα μια ιστορία που κρύβει ανομολόγητα πάθη, συγκρούσεις και πολλές ανατροπές.

 

Maestro: Η υπόθεση

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας, προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστιβάλ μουσικής. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, αλλά και μπλεγμένοι σε μία ακραία ερωτική ιστορια που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει. Στη σειρά θα δούμε τις ιστορίες οκτώ διαφορετικών ανθρώπων της κοινωνίας αυτής, ενώ παράλληλα θίγονται και πολλά θέματα. Ο άξονας θα είναι οι ερωτικές ιστορίες παράλληλα όμως  θα γίνει αναφορά σε σημαντικά θέματα που απασχολούν γενικότερα την κοινωνία μας, όπως η ενδοοικογενειακή βία και η ομοφοβία. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Θα είναι οι: Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης. Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς, που αποτελείται από εννέα επεισόδια, έχουν ήδη ολοκληρωθεί και στο τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου. Κι αυτό γιατί λόγω της τουριστικής σεζόν ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα.