Στην τελική ευθεία μπαίνει η παραγωγή του «Love Island» του ΣΚΑΪ. Αύριο (Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου) πετάει για τα Κανάρια Νησιά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ με άκρα μυστικότητα θα ταξιδέψουν, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οι διαγωνιζόμενοι του fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει αγαπηθεί σε 23 χώρες. Η παραγωγή του παιχνιδιού έχει κλείσει, τη μεταφορά τους στην Τενερίφη με διαφορετικές πτήσεις, καθώς είναι σημαντικό να μην έρθουν σε επαφή, μέχρι να εγκατα σταθούν στη βίλα που τους περιμένει στην Τενερίφη. Θυμίζουμε πως οι παίκτες του ριάλιτι δεν διεκδικούν μόνο… αγάπη αλλά και 50.000 ευρώ!

Το νέο ερωτικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ, με τίτλο Love Island και παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι ένας συνδυασμός ριάλιτι με «εξωτικό αέρα» του Survrvor και στοιχεία dating.

Οι διαγωνιζόμενοι ζουν απομονωμένοι από τον έξω κόσμο σε μια βίλα, ενώ καλούνται να διαλέξουν τον παίκτη που θα αποτελέσει το ζευγάρι τους την πρώτη ημέρα.

Όποιος παραμένει single μετά το ζευγάρωμα των παικτών, αποχωρεί απο το παιχνίδι, ενώ τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες φυσικής αντοχής και πνευματικής  δύναμης γιο να κερδίσουν έπαθλα και να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το Love island έπεσε για πρώτα φορά στο τραπέζι του ΣΚΑΪ πριν από έναν χρόνο, αλλά τώρα επανήλθε δυναμικά.

Στο όλο εγχείρημα όμως το πρώην μοντέλο δεν θα είναι μόνο του! Το παιχνίδι θα έχει και αφηγητή που ήδη βρέθηκε! Πρόκειται για τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Βαγγέλη Γιαννόπουλο ο οποίος είχε κάνει επαφές με το κανάλι του Φαλήρου προκειμένου να βρεθεί στο πάνελ της Μαρίας Μπακοδήμου ωστόσο η συνεργασία δεν καρποφόρησε!

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η υπόθεση από τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Μαρία Μπακοδήμου: Θα καταφέρει να κρατήσει τον κόσμο του Σαββατοκύριακου;

Άκης Πετρετζίκης: Για δεύτερη φορά μπαμπάς – Η ανακοίνωση της γέννησης της κόρης του