Η Μαρία Μπακοδήμου, μετά την απόφαση της να αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού τραγουδιού του ALPHA «Just the 2 of Us», έκανε διάφορες συζητήσεις σχετικά με το ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συζήτησε με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ για να αναλάβει την καθημερινή πρωινή ζώνη, μέχρι που η έλευση rης Φαίης Σκορδά ανέτρεψε τα σχέδια και εκείνη δέχτηκε την αντιπρόταση τους να αναλάβει το… Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού του Φαλήρου, λοιπόν, η Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ για να μας συστήσει τα Σαββατοκύριακα αλλιώς: ανατρεπτικά, σπαρταριστά και ευφάνταστα. Επιπλέον, η ίδια δεν αποκλείεται να αναλάβει την παρουσίαση ενός βραδινού τοκ σόου, όπου θα φιλοξενεί πρόσωπα από τη σόουμπιζ, κάνοντάς ενδιαφέρουσες  συζητήσεις.

Μετά την έλευση της Φαίης Σκορδά, που θα αναλάβει τη ζώνη 10-12 τις καθημερινές, και τη μετακίνηση των «Αταίριαστων» στη ζώνη 12-2, η Μ. Μπακοδήμου, που προοριζόταν αρχικά για παρουσία στο καθημερινό πρόγραμμα, μετακομίζει το Σαββατοκύριακο. Αυτό ωστόσο προκάλεσε ανατροπές στην ομάδα της. Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε αρχικά συμφωνήσει να είναι μέλος του πάνελ της καθημερινής εκπομπής, μετά τη μετακίνησή τnς για το Σαββατοκύριακο, αποφάσισε να αποχωρήσει. Στο πλευρό της Μαρίας «κλείδωσε» η Μαριλού Ρεπαπή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις με άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η Παρθένα Χοροζίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ προσέγγισε για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου τον Νικόλα Ράπτη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι παραμένει στον ΑΝΤ1. Κρούση έγινε και σε έναν ακόμα παρουσιαστή που έχει υπηρετήσει χιουμοριστικό περιεχόμενο και αυτός είναι ο Μάκης Παπασημακόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά λόγω συνεργασίας με την Cosmote TV. Στόχος είναι η προετοιμασία για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου να έχει στοιχεία κωμικά και σατιρικά, θυμίζοντας προηγούμενες εκπομπές της στο Star. Ένα θέμα που προκύπτει είναι να μην μπει στα… χωράφια του Νίκου Μουτσινά.