Ποιο ριάλιτι παιχνίδι έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήγε ΣΚΑΪ; Με ανατροπές ξεκινά η φετινή σεζόν αποτυπώνοντας το ανταγωνιστικό κλίμα που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο. Ενώ λοιπόν πριν από λίγους μήνες ο ΑΝΤΙ ανακοίνωσε ότι τους επόμενους μήνες σκοπεύει να εντάξει στο πρόγραμμά του το «Ι’m α celebrity – get me out of here!», τελικά το ριάλιτι επιβίωσης πέρασε στα χέρια του ΣΚΑΪ. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο ριάλιτι διαγωνίζονται celebrities που έχουν μεταφερθεί σε μια τοποθεσία και πρέπει να αντεπεξέλθουν στις σκληρές συνθήκες διαβίωσης και διαμονής.

‘Οσοι αντέχουν παραμένουν, ενώ όσοι αδυνατούν να ξεπεράσουν τις σκληρές συνθήκες ζητούν… παρακαλούν, όπως «δηλώνεται» από τον τίτλο, να τους πάρουν από εκεί για να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Τα τελευταία χρόνια αρκετοί εγχώριοι τηλεοπτικοί σταθμοί προσπάθησαν να αποκτήσουν το συγκεκριμένο ριάλιτι, αλλά λόγω του υψηλού κόστους και των δυσκολιών παραγωγής του οι διοικήσεις των σταθμών αναγκάζονταν να το βάλουν τελικά στην άκρη.

Ωστόσο, ο ΑΝΤΙ ανακοίνωσε επίσημα πως σκοπεύει να το βγάλει μέσα στην τρέχουσα σεζόν, αλλά -όπως αποδεικνύεται- λογάριαζε χωρίς τον ΣΚΑΪ που κατάφερε τελικά να αποκτήσει τα δικαιώματά του. ‘Οπως φαίνεται μάλιστα, το κανάλι του Φαλήρου δεν σκοπεύει να το εντάξει στο πρόγραμμα της φετινής σεζόν, αλλά να το γυρίσει το επόμενο καλοκαίρι και να προβληθεί στις αρχές της επόμενης, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2023. Σίγουρα πάντως η κίνηση αυτή του ΣΚΑΪ ανέτρεψε τον σχεδιασμό του ΑΝΤΙ , αποτυπώνοντας για μία ακόμα φορά τον σκληρό «πόλεμο» που συμβαίνει στο παρασκήνιο.

Όλες οι ειδήσεις

Νέα τηλεοπτική σεζόν: Η μάχη του τηλεκοντρόλ!

Τηλεθέαση: Απίστευτα νούμερα για την Εθνική ομάδα στην απογευματινή ζώνη!

Action24: Κρούση στην Έλλη Στάη