Κι ενω όλοι περιμέναμε να δούμε από Σεπτέμβρη την «Queen Dina» ή αλλιώς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο τιμόνι του My style rocks, τα πλάνα του καναλιού- αλλά και της ίδιας- φαίνεται να έχουν αλλάξει άρδην. Τόσο, που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει να βγαίνει… εκτός οθόνης για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας του παιχνιδιού μόδας ο ΣΚΑΪ προτιμά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάτι που πιθανότατα φέρνει στην επιτροπή και την Έλενα Χριστοπούλου.

‘Ετσι, η Κωνσταντίνα μένει εκτός, αν και η διοίκηση του σταθμού, θέλοντας να την ανταμείψει για την καλή πορεία που είχε με το «Κάτι ξαναψήνεται», αναζητούσε πρόταση για την επόμενη συνεργασία τους. Στο τραπέζι είχε πέσει μέχρι και η ενδεχόμενη συμμετοχή της στο «Sυrvivor All Star», αφού η Queen Dina είχε αφήσει το στίγμα της στο ριαλιτι επιβίωσης. “Ομως τότε έσκασαν οι φήμες ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πως σύντομα Θα ανακοινώσει την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, οπότε και αυτό το σχέδιο μπήκε στον πάγο. Τουλαχιστον μέχρι να υπάρξουν επίσημες τοποθετήσεις και να ξεκαθαρίσει και η ίδια τις προτεραιότητές της.

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Έγινε το επόμενο βήμα;

Μια σπάνια κοινή επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.  Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Ιουνίου παρακολούθησαν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Θέατρο Άλσος. «Ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους„ σχολιάζει άνθρωπος που ήταν εκεί. « Έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι». Εξάλλου τον τελευταίο καιρό έχουν πολλούς λόγους νο είναι χαρούμενοι. Μετά από αρκετή αναζήτηση βρήκαν το σπίτι όπου θα μετακομίσουν σε λίγες εβδομάδες.

Βρίσκεται στην περιοχή της Βούλας, και μάλιστο κοντά στο διαμέρισμα της Κωνσταντίνας, στο οποίο τους τελευταίους μήνες έμενε η οικογένειά της όποτε έρχονταν στην Αθήνα από την Ρόδο. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο νησί σκοπεύει να επισκεφτεί και φέτος το ζευγάρι, όπως επίσης και τη Μύκονο, ενώ δεν αποκλείεται νο κάνουν και μια ολιγοήμερη απόδραση στο εξωτερικό.

“Οσο για τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφορούν έντονα τον τελευταίο καιρό, το περιβάλλον της 34χρονης παρουσιάστριας τις διαψεύδει, χωρίς όμως το ζευγάρι να κρύβει ταν επιθυμία του σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας. Ετσι κι αλλιώς, ήδη ζουν σαν παντρεμένοι. Ο γάμος είναι κάτι που σίγουρα έχει ουζητηθεί και δεν Θα μας έκανε εντύπωση αν παντρευτούν τον επόμενο χρόνο» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.