Σχεδόν οι περισσότεροι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι έχουν ήδη κλείσει την τηλεοπτική τους στέγη για την επόμενη σεζόν! Οι ανακατατάξεις ήταν πολλές και ηχηρές με σημαντικότερη και πιο δυνατή εκείνη της Φαίης Σκορδά που είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα είναι την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1. Επιπλέον η τηλεοπτική ενημέρωση οδηγείται από ανατροπή σε ανατροπή καθώς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ζυμώσεις για μετακινήσεις προσώπων. Στο κάδρο μπαίνει εκ νέου ο Δημήτρης Καμπουράκης που θα παραμείνει ενεργός στην τηλεόραση παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί για να πολιτευτεί και μάλιστα φέρεται να μετακινείται οε άλλο σταθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ. Καμπουράκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το OPEN και αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό του την προσεχή σεζόν. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ θα επιστρέψει στην πολύ πρωινή ζώνη, στην οποία έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη (που μετακομίζει στον ΑΝΤΙ) τα Σαββατοκύριακα ή αν θα έχει Θέση στο καθημερινό πρόγραμμα.

Γιατί όμως δεν ακούγεται το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» το τηλεοπτικό της μέλλον είναι θολό καθώς το μαγειρικό project «Κάτι ξαναψήνεται» δεν θα συνεχιστεί και όπως ειπώθηκε η παρουσιάστρια «μένει εκτός ΣΚΑΪ». Έτσι, λοιπόν, η ξανθιά tv hostess μένει παράλληλα εκτός «My style rocks», αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει τπ project.

Στην εκπομπή επίσης ακούστηκε ότι δεν αποκλείεται να δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο All star Survivor! Ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι η πανέμορφη παρουσιάστρια κάπως θα βρει τον τρόπο να μας… ενημερώσει για τα σχέδιά της!