Μια σπάνια κοινή επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.  Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Ιουνίου παρακολούθησαν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Θέατρο Άλσος. «Ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους„ σχολιάζει άνθρωπος που ήταν εκεί. « Έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι». Εξάλλου τον τελευταίο καιρό έχουν πολλούς λόγους νο είναι χαρούμενοι. Μετά από αρκετή αναζήτηση βρήκαν το σπίτι όπου θα μετακομίσουν σε λίγες εβδομάδες.

Βρίσκεται στην περιοχή της Βούλας, και μάλιστο κοντά στο διαμέρισμα της Κωνσταντίνας, στο οποίο τους τελευταίους μήνες έμενε η οικογένειά της όποτε έρχονταν στην Αθήνα από την Ρόδο. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο νησί σκοπεύει να επισκεφτεί και φέτος το ζευγάρι, όπως επίσης και τη Μύκονο, ενώ δεν αποκλείεται νο κάνουν και μια ολιγοήμερη απόδραση στο εξωτερικό.

“Οσο για τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφορούν έντονα τον τελευταίο καιρό, το περιβάλλον της 34χρονης παρουσιάστριας τις διαψεύδει, χωρίς όμως το ζευγάρι να κρύβει ταν επιθυμία του σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας. Ετσι κι αλλιώς, ήδη ζουν σαν παντρεμένοι. Ο γάμος είναι κάτι που σίγουρα έχει ουζητηθεί και δεν Θα μας έκανε εντύπωση αν παντρευτούν τον επόμενο χρόνο» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο. Υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια μεταξύ τους και μεγάλη εμπιστοσύνη.